Sonunda Max Payne 3 u calistirabildim...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda Max Payne 3 u calistirabildim...
Basliyorum... Oyunu haziran ayinin ilk haftasi indirmeye basladim 9 gun surdu adil kullanim kotasi sagolsun sonra iki hafta oyunu calistirmaya calistim yuklemedigim driver kalmadi bilgisayara ,format attim ama ne fayda hatta ve hatta nvidia olan bilgisayara amd driveri bile denedim bir umut calisir diye ***** ti falan en son sıkıldım ve bilgisayarciya goturdum pc mi sonunda yapti ve oynamaya basladim cok mutluyum :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ne desem bilemedim

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
3 yildir bu oyunu bekliyordum :ehe

KayraBey

KayraBey

Üye
Bir tur versene bende oyniyim :p

- - - Eklendi - - -

direğin ordan döncem valla :ehe

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
annem camdan bakıyo olmaz

vol2 : emanet valla emanet olmasa bilirsin veririm
:ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:zuhaha:
bendede AKK var. Ama 17 saatte ındırdım... 50gb geçtıgım halde :ehe

sen işi bilmiyorsun
akşama yüklicem bende bakalım. Kolaymı kurulum zormu :D

Matador03

Matador03

Üye
Ablamin KPSS si bir gecsin de insallah ben de indirecegim :eller:

lolaman

lolaman

Üye
9 gün mü vışşşşş.Ben 6 saat sürünce iptal eden kişiyim 9 gün nasıl beklediniz ya kullandığınız torrent programı varmı güzel bi söyleyin kolay olan bende indirip 32gb lık usbye sığarsa 100 tl den bırakırım :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Max payne 2'yi bitirdiğim günden itibaren bekliyordum ama gel gelelim şimdi de bilgisayarın özellikleri yetmiyor

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
9 gün mü vışşşşş.Ben 6 saat sürünce iptal eden kişiyim 9 gün nasıl beklediniz ya kullandığınız torrent programı varmı güzel bi söyleyin kolay olan bende indirip 32gb lık usbye sığarsa 100 tl den bırakırım :D

bitcomet ve vuze güzel

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
10 gb gıbı bır boyuta sahıp boyutu goeunce ındırmekten vazgectım el ınsaf arkadad bu kadar olmaz demı ama.

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
27 gb senin dedigin blackbox versiyonu videolar düşük çözünürlüklü

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
tebrik etmek gerek...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
tebrikler ben bitirmek üzereyim son chapter'ı oynucam bugün :ehe ama oyun biraz kısa sanki chapter sayısı az :(

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
evet oyun kısa ama max payne 2 nin ustune ilac gibi geldi

tarxhn

tarxhn

Üye
azmin için tebrikler

ANIL

ANIL

Admin
tebrikler ben bitirmek üzereyim son chapter'ı oynucam bugün :ehe ama oyun biraz kısa sanki chapter sayısı az :(

evet 14 bölüm var bende son bölümdeyim, habire yeni update çıkarıyorlar korsana engel olmak için

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

evet 14 bölüm var bende son bölümdeyim, habire yeni update çıkarıyorlar korsana engel olmak için
update'ler pek etki etmiyo bana :hmmm bu arada 17 bölümmüş arada eski günleri hatırlıyo ya o zamanlarla birlikte :oke: benim asıl üzüldüğüm bu oyunun bitmiş olması Rocky V'i izlediğimde de üzülmüştüm mesela bir daha çıkmayacak diye bazı şeylerin bitmesini pek sevmiyorum :hmmm neyse max payne 1 i yükleyip oynayacağım max payne 3'ü bitirince :)

ANIL

ANIL

Admin
bak şimdi v29 update ***** yaptım oyun açılmıyor :D

nokia603belle

Üye
max payne 3ü çalıştırman için önce internet bağlantını kes kasadan bağlantı kablosunu çıkart ardından windows güvenlik ayarını kapalı konuma getir.işlem tamam.oyunu aç offline tıkla ve macera başlasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt