> çileke$ < Üye desperado64' Alıntı: teşekkürle hocam yaptım......ellerini sağlık.......... Genişletmek için tıkla ...
desperado64' Alıntı: teşekkürle hocam yaptım......ellerini sağlık.......... Genişletmek için tıkla ...
south Üye bu arşivi kaspersky 7.0 da tarattım(Trojan.SymbOS.Flerprox.b)adında bi virüs çıktı acaba bu virüs telefonda etkilimi yardım lütfen....
bu arşivi kaspersky 7.0 da tarattım(Trojan.SymbOS.Flerprox.b)adında bi virüs çıktı acaba bu virüs telefonda etkilimi yardım lütfen....
> çileke$ < Üye south' Alıntı: bu arşivi kaspersky 7.0 da tarattım(Trojan.SymbOS.Flerprox.b)adında bi virüs çıktı acaba bu virüs telefonda etkilimi yardım lütfen.... Genişletmek için tıkla ... rardaki exe virüs sanılıyor o pc de k.ey üretme için...
south' Alıntı: bu arşivi kaspersky 7.0 da tarattım(Trojan.SymbOS.Flerprox.b)adında bi virüs çıktı acaba bu virüs telefonda etkilimi yardım lütfen.... Genişletmek için tıkla ... rardaki exe virüs sanılıyor o pc de k.ey üretme için...
> çileke$ < Üye freedoom034' Alıntı: abi bende kasper ar bunda da virüs diyor hemde trojennnnnnnnnnn yaa (( Genişletmek için tıkla ... k.eygen 5 aydır bilgisayarımda mevcut kaspersky 7.0.120 de kullandım nod32 de kullandım ikiside hiçbir uyarı vermiyor bende virüs paylaşacak ş.erefsiz değilim...
freedoom034' Alıntı: abi bende kasper ar bunda da virüs diyor hemde trojennnnnnnnnnn yaa (( Genişletmek için tıkla ... k.eygen 5 aydır bilgisayarımda mevcut kaspersky 7.0.120 de kullandım nod32 de kullandım ikiside hiçbir uyarı vermiyor bende virüs paylaşacak ş.erefsiz değilim...
m.celik1680 Üye bende kasper kullanıyorum ancak birşey çıkmadı yalnız benim sorunum son yüklenen ile ilk yüklenen değişsinmi diyor ona ne diyecem bilemedim
bende kasper kullanıyorum ancak birşey çıkmadı yalnız benim sorunum son yüklenen ile ilk yüklenen değişsinmi diyor ona ne diyecem bilemedim
> çileke$ < Üye keylog' Alıntı: virüslü dosya sakın indirmeyin -inde worm var Genişletmek için tıkla ... Telefona zarar veren virüs yok nod32 3.0.650 kullanıyorum hiçbir tehtid yok ayrıca virüs sanılan şey k.eygen onsuz full yapılamaz isterseniz rardan çıkarayım...
keylog' Alıntı: virüslü dosya sakın indirmeyin -inde worm var Genişletmek için tıkla ... Telefona zarar veren virüs yok nod32 3.0.650 kullanıyorum hiçbir tehtid yok ayrıca virüs sanılan şey k.eygen onsuz full yapılamaz isterseniz rardan çıkarayım...