ilyasv Üye arkadaslar bende 6120 var ama programı kuramadım...benmı beceremedım yoksa destelemıyomu yardımcı olursanız sevınırım ..sımdıden tesekkurer
arkadaslar bende 6120 var ama programı kuramadım...benmı beceremedım yoksa destelemıyomu yardımcı olursanız sevınırım ..sımdıden tesekkurer
> çileke$ < Üye ilyasv' Alıntı: arkadaslar bende 6120 var ama programı kuramadım...benmı beceremedım yoksa destelemıyomu yardımcı olursanız sevınırım ..sımdıden tesekkurer Genişletmek için tıkla ... Sizin telefon s9.2 versiyon destekliyor diğer bölümden indir bunlar çalışmaz...
ilyasv' Alıntı: arkadaslar bende 6120 var ama programı kuramadım...benmı beceremedım yoksa destelemıyomu yardımcı olursanız sevınırım ..sımdıden tesekkurer Genişletmek için tıkla ... Sizin telefon s9.2 versiyon destekliyor diğer bölümden indir bunlar çalışmaz...
> çileke$ < Üye defect1' Alıntı: saolda ******de avast virüs buluyo Genişletmek için tıkla ... Avasttan mutlaka kurtul nod32 tavsiyem virüs yok kardeş...
defect1' Alıntı: saolda ******de avast virüs buluyo Genişletmek için tıkla ... Avasttan mutlaka kurtul nod32 tavsiyem virüs yok kardeş...
> çileke$ < Üye hamittunc2' Alıntı: kardeş dosya virüslü galiba Genişletmek için tıkla ... Avast ******e virüs diyor nod32 ve kaspersky 7.0 ile tarandı güvenle indirebilirsin...
hamittunc2' Alıntı: kardeş dosya virüslü galiba Genişletmek için tıkla ... Avast ******e virüs diyor nod32 ve kaspersky 7.0 ile tarandı güvenle indirebilirsin...
> çileke$ < Üye aliazgin' Alıntı: N70 te oluyormu kardeş ya.desteklemiyor falan dedi de... Genişletmek için tıkla ... desteklemesi gerek kardeşim...
aliazgin' Alıntı: N70 te oluyormu kardeş ya.desteklemiyor falan dedi de... Genişletmek için tıkla ... desteklemesi gerek kardeşim...