Sonunda Küçük Kadınlar bitiyoooooooooor :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda Küçük Kadınlar bitiyoooooooooor :)))
ohh beee kurtulduk sonunda bitiyor
ne dertleri bitmezmiş bu kadar abartılıp uzatılır bir dizi
Ölen baba bile geldi

Hep sizin yüzünüzden uzadı

tragedie

Emekli Yönetici
Tv de Çok denk geldim ama hiç izlemedim birde şu fox tv deki arka sıradakiler bitse süper olucak

Birileri izlemese reyting almasa dizi sonlandırılır demek istedim abla yanlış anlaşılmasın biz hem sevmiyoruz eleştiriyoruz hem de izliyoruz.Cins bi milletiz

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Birileri izlemese reyting almasa dizi sonlandırılır demek istedim abla yanlış anlaşılmasın biz hem sevmiyoruz eleştiriyoruz hem de izliyoruz.Cins bi milletiz
ben izlemiyorum
izleyenler var o yüzden reyting alıyor izlemediğime inanmak istemeyen inanmaz ayrıca

Revengeful

Emekli Yönetici
Öyle bir dizi mi vardi yahu

İyi oldu iyi

zaza

Üye
Vesselάm;3251417' Alıntı:
Demekkı Takıp Edıyorsun Bittiğini Bildiğine Göre
bak bu doğru nerden biliyon nur abla

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
açıklamamı yaptım daha bişey dememe gerek yok

Samsunspor

Emekli Yönetici
öLen baba geri mi geLdi

ondan önce bitmesi gereken dizi çook ..

zaza

Üye
ilk bölümü meraktan izlemiştim babası ölüyor anasıda haberi alınca yolda galiba arabamı çarpıyordu ne öyle bişey güven abinin dediği baba o oluyor

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
öLen baba geri mi geLdi
evetttt

anlatırım

Nur konuya açıkLık getirecektir umarım
tabiki

ondan önce bitmesi gereken dizi çook ..
olmazmı bi temizlik lazım

ilk bölümü meraktan izlemiştim babası ölüyor anasıda haberi alınca yolda galiba arabamı çarpıyordu ne öyle bişey güven abinin dediği baba o oluyor
doğru diyorsun ama eksik var
yettim yettim

şimdi ilk bölümlerinden itibaren izledim son iki sezon izlemiyorum

şöyle ki ilk bölümünde baba ırakda öldü cenaze yoktu ortada nasıl öldüğü ne olduğu bilinmiyordu şirketdeki patronlar bi cenaze ayarladılar defin işlemleri yapılmış bilmiyoruz o kısımları hatta mezarı bile yaptılar ... meğerse merhum yokmuş mezarda

anneleride haberi alınca yolda dalgın yürürken trafik kazası geçirir...sonra küçük kadınların büyük ve çileli dertleri başlar

sanırım 4/5 sezon olmuştur bilemiycem ama baba ortada yoktu son sezonuymuş baba geldi ama nasıl bilmiyorum dizi tanıtımında gördüm annem izler sordum ırakda ölmemiş adam hafızayı kaybetmiş bi hemşire mi ne bulmuş o iyileştirmiş
hahaha

Revengeful

Emekli Yönetici
Dizi bitiyor ama yorumlar bitmeyecek gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...