sonunda java dosya gizleyici *maxicep de

Sponsorlu Bağlantılar

sssanchez

Üye
teşekkürler benim de aradığım buydu

emrah44

emrah44

Üye
6233'te Browser'da hata veriyor ve kapanıyor program. Normalde C: ve E: sürücüleri görünüyor ama bunların içine girmiyor, hata veriyor. Zaten çalışacağına inanmıyordum yüklerken, aklıma gelen başıma geldi kısacası. Diğer telefonlarda çalışır herhalde.

kekeme3474

Üye
eyw saol eline sağlık

ice_cube

Üye
Encrypt ettiğin videonun ustune gelerek şifreyi yazarak mı açıyoruz yoksa uygulamaya açıp ordan mı?

bay_x1988

Üye
eline sağlık kardes bakalım calısacakmı

dj_echo

Üye
3110 Classic te çalısmıorr!

setim

Üye
saol

cansunbaba

Üye
teşekkürler

can_x

can_x

Üye
Güzel paylaşım

torking

Üye
çok saolasın kardeş.çok aradım bulamamıştım...

esmercocuq35

Üye
paylaşımın için teşekkürler

hk23

hk23

Üye
saol ne zamandır bu programı arıyordum

alemci123

Üye
eyvallah abi en büyük yozgat hayırlı bayramlar
benim telefona bişeler ayarlarsan sevinirim

beyto_wa

Üye
sagol

haylaz_79

Üye
saol emeğe saygı

bilo71

Üye
Merhaba kardeş

vermiş olduğun messiah benim 6233 de malesef çalışmadı tüm mesiahların çalışmadığı gibi uygulama hatası verdi ancak gerek getjarda olsun gerekse yapmış olduğum webteki taramalarda nokia 6233 model telefonlarında bu uygulamayı çalıştırdığını söyleyen kişiler bulunmakta burdada ekselans arkadaşın vermiş olduğu mesiah uygulaması için onlarca teşekkür cevabı bulunmaktadır TABİKİ BENDE TEŞEKKÜR EDERİM ancak benim telde çalışmadı söylemeden geçmek istemedim... haaa bierde 6233 teli olup bu modelde bu mesiah uygulamasını çalıştırabilen arkadaşlar NASIL çalıştırdıklarını yazabilirse çok iyi olacak

tşk....

ulascream

Üye
Aqq

murat486

murat486

Üye
saol

lift

lift

Üye
ÇOK SAOL ABİ NE ZAMANDIR BÖYLR BİŞİ ARIYODUM EMEĞİNE SAĞLIK:alkis

nightblue0631

nightblue0631

Üye
ya ben 6300 da denedim ama açılıyo prog. ama settıng açıldıktan sona E: wiew diyorum uygulama hatası dio ne yapmam gerek bilgilendirirmisiniz?

Takipçi Satın Al

Üst Alt