Sonunda istediğim şey oldu !!! Uyarı aldım oleyyy!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda istediğim şey oldu !!! Uyarı aldım oleyyy!!!!
Sonunda istediğim şey oldu :oley bakalım ne kadar dayanacaklar dedim ve cevabını buldum (16 saat 42 dk) :oley çok mutluyum :D :D

:oley

tabi bana gırık diyeceksiniz ama olsun nappalım :)

doctorrr

doctorrr

Üye
manyağa bak :P:

codblackops2

codblackops2

Üye
hakettin yani bir zahmet olsun o kadar :D

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
:evet:

ayriyeten;

Yazdığım yazıların yada açtığım konuların içinde ne hakaret ne tartışmaya sebebiyet verecek, toplumu veya toplumun bir kesimini aşağılayacak/hakaret edecek veya zora sokacak herhangi bir içerik veya toplum tarafından kabul görmeyen, küfür yada ağza alınmaması gereken herhangi bir kelime vede sizi bu yasağı koyma kararı almanısa sebep olan hiçbir etkeninde olmadığını, yanlızca Wikipedia adlı özgür bir sitedeki Max Payne adlı oyun serisinin hikayesi adlı konu başlığı altında yazılan hikayenin farklı dillerdeki halini üyelere "buda ne" dedittirecek yada tuhaf anlar yaşatmak için gereksiz mesajlar bölümünde paylaştığımı arz ederim.. Saygılarımı sunarım..

- - - Eklendi - - -

EroL adlı admin'e gönderdiğim mesaj :)

- - - Eklendi - - -

ama şimdi yanlışsa yanlış diyin :zzz:

Revengeful

Emekli Yönetici
:evet:

ayriyeten;

Yazdığım yazıların yada açtığım konuların içinde ne hakaret ne tartışmaya sebebiyet verecek, toplumu veya toplumun bir kesimini aşağılayacak/hakaret edecek veya zora sokacak herhangi bir içerik veya toplum tarafından kabul görmeyen, küfür yada ağza alınmaması gereken herhangi bir kelime vede sizi bu yasağı koyma kararı almanısa sebep olan hiçbir etkeninde olmadığını, yanlızca Wikipedia adlı özgür bir sitedeki Max Payne adlı oyun serisinin hikayesi adlı konu başlığı altında yazılan hikayenin farklı dillerdeki halini üyelere "buda ne" dedittirecek yada tuhaf anlar yaşatmak için gereksiz mesajlar bölümünde paylaştığımı arz ederim.. Saygılarımı sunarım..

- - - Eklendi - - -

EroL adlı admin'e gönderdiğim mesaj :)

- - - Eklendi - - -

ama şimdi yanlışsa yanlış diyin :zzz:
Arkadaşım yabancı dilde yazmak yasak diyoruz, anlamıyorsun sanırım ? Ha ordan almışsın ha şurdan.. Yasakkkk..

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Çok ilginç...

• Beğen
Tepkiler: ANIL
KayraBey

KayraBey

Üye
Demek ki herkesin forumda bulunma isteği farklı.Kimi paylaşım yapar kimi sohbet... Kimi girer çıkar ağzını açmaz... Kimi forumdan faydalanır bundan kimsenin haberi olmaz... Kimi de böyle...

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Demek ki herkesin forumda bulunma isteği farklı.Kimi paylaşım yapar kimi sohbet... Kimi girer çıkar ağzını açmaz... Kimi forumdan faydalanır bundan kimsenin haberi olmaz... Kimi de böyle...

yok kardeşim sen benim böle dediğime bakma :) benim bulunma isteğimde diğerlerinden farksız... ben sadece fantazi olsun diye böle bişi yaptım o kadar :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
biraz daha istiyosan modlarla alay etmekten biraz daha alabilrsin ya da gereksiz açtığın konulardan

doctorrr

doctorrr

Üye
uyarı seni kesmediyse hort team e katıl ;)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Vallahi alnından öpüyorum.Sabrımızı test ediyorsun ya :D
Ama test burada bitsin.

• Beğen
Tepkiler: abandonware
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Hayret Mert Nasıl Sabrediyor Hala Anlamış Değilim ?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Aldığın uyarı özelden olmuş yine iyisin, görende diyecek sistem uyarısı almış sevine sevine anlatıyorsun amacını anlamış değilim ama konuyu açman iyi olmuş en azından bundan sonra yabancı dilde muhabbet etmemeyi, yabancı dilden konu açmamayı diğer üye arkadaşlarımız da görmüş oldu.
Keyifli forumlar

• Beğen
Tepkiler: codblackops2 ve doctorrr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt