Arkadaşım yabancı dilde yazmak yasak diyoruz, anlamıyorsun sanırım ? Ha ordan almışsın ha şurdan.. Yasakkkk..
ayriyeten;
Yazdığım yazıların yada açtığım konuların içinde ne hakaret ne tartışmaya sebebiyet verecek, toplumu veya toplumun bir kesimini aşağılayacak/hakaret edecek veya zora sokacak herhangi bir içerik veya toplum tarafından kabul görmeyen, küfür yada ağza alınmaması gereken herhangi bir kelime vede sizi bu yasağı koyma kararı almanısa sebep olan hiçbir etkeninde olmadığını, yanlızca Wikipedia adlı özgür bir sitedeki Max Payne adlı oyun serisinin hikayesi adlı konu başlığı altında yazılan hikayenin farklı dillerdeki halini üyelere "buda ne" dedittirecek yada tuhaf anlar yaşatmak için gereksiz mesajlar bölümünde paylaştığımı arz ederim.. Saygılarımı sunarım..
- - - Eklendi - - -
EroL adlı admin'e gönderdiğim mesaj
- - - Eklendi - - -
ama şimdi yanlışsa yanlış diyin![]()
Demek ki herkesin forumda bulunma isteği farklı.Kimi paylaşım yapar kimi sohbet... Kimi girer çıkar ağzını açmaz... Kimi forumdan faydalanır bundan kimsenin haberi olmaz... Kimi de böyle...
benim bulunma isteğimde diğerlerinden farksız... ben sadece fantazi olsun diye böle bişi yaptım o kadar 
biraz daha istiyosan modlarla alay etmekten biraz daha alabilrsin ya da gereksiz açtığın konulardan
uyarı seni kesmediyse hort team e katıl![]()

hort team e sadece kaliteli ve tecrübeli hortçular girer bunun gibi her konuya hort yazıp kaçanlar değiluyarı seni kesmediyse hort team e katıl![]()
beni aldın ya
hort team e sadece kaliteli ve tecrübeli hortçular girer bunun gibi her konuya hort yazıp kaçanlar değil

hort team e sadece kaliteli ve tecrübeli hortçular girer bunun gibi her konuya hort yazıp kaçanlar değil
Vallahi alnından öpüyorum.Sabrımızı test ediyorsun ya
Ama test burada bitsin.
Oooo bana kalsa..Hayret Mert Nasıl Sabrediyor Hala Anlamış Değilim ?

sana kalsa arkadaş şuan uçmuştu
Oooo bana kalsa..![]()