Yardım Sonunda iphone 5 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
hmm :D birde iphonun kulaklıgı yok bende baska kulaklık takılıyomu calısırmı ?

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Eywallah agacım ilk defa iphone kullanıyom kusura bakma birde tavsiye ettigin uygulamalar oyunlar varmı ?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Eywallah agacım ilk defa iphone kullanıyom kusura bakma birde tavsiye ettigin uygulamalar oyunlar varmı ?
önceki telinde neyleri sevdiysen aynılarını yükle derimiphone kullanan arkadaşların varsa facetime kullanırsın zaten yüklü geliyor bn kullanıyorum çok güzel

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Yokki iphone kullanan :D hepsinde s4 s5 s3 z1 android geziyo bir bende i5 var :) önceki telefonda valla freedom :D vardı müzik player vardı bunda yok sanırsam. yüklenmiyo galba itunes var. Öle ıvır zıvır simdide battery doctor yükledim :D

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Yokki iphone kullanan :D hepsinde s4 s5 s3 z1 android geziyo bir bende i5 var :) önceki telefonda valla freedom :D vardı müzik player vardı bunda yok sanırsam. yüklenmiyo galba itunes var. Öle ıvır zıvır simdide battery doctor yükledim :D
yükleniyo appstore den bakarsan bulursun ;)tvyo öneririm dizileri canlı tvleri izlemek için

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Uyanık tv yükledim :)

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
ya bu tv uygulamalrı paket yiyomu ne kadar yer ?

selim 46

Üye
küçük ekranlı ön kamerayı hiç kullanmaya gerek yok arka kamera iyi yeni oyunlarda kasan bir tel biraz oyun program vs yükleyince telefon deliriyor minicik ekrana bak bak dur film izleme hopörler varmı yok mu belli değil şarjı 5 saat zor dayanıyor:kotu:

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
sade wifi olması gerekli izlemek için :D
küçük ekranlı ön kamerayı hiç kullanmaya gerek yok arka kamera iyi yeni oyunlarda kasan bir tel biraz oyun program vs yükleyince telefon deliriyor minicik ekrana bak bak dur film izleme hopörler varmı yok mu belli değil şarjı 5 saat zor dayanıyor:kotu:
kötüleyeceksen bu foruma gelme burası iphone bölümü ve hiç kastığını görmedim şimdiye kadar yanlış veya bilmeden yorum yapmayalım ön kamerası diğer tellere göre yeterince kalıteli bnmde şarjı 10 saat civarı gidiyor ki sürekli kullanıyorum sesi ise çok güzel ve net çıkıyor istersen yeni alan arkadaşa sor aynılarını diyecektir kullanmadıysan veya bilmiyorsan yorum yazma lütfen :sır: böyle dur :D :Damerikada tanıdığın biri varsa bir uygulama vardı oyun deneyip puan veriyorsun onlar da sana günlük kaç oyun indirirsen ona göre para veriyor günde 20 dolar kazandım ;) bu taktikle daha önce kuzenlerimin 2 iphone 1 tablet bi abiminki bide bnmkine yüklemiştim deli gibi para kasıyosun ;) adını hatırlamıyom geçen sene kullanıyordum

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ben çok kastığını gördüm küçücük şeye dünyanın parasını veriyorsunuz neymiş kasmıyomuş adam akıllı oyun oynatmıyo kasmasa ne yazar senin gibi verdiği parayı zorla hakketmirmeye çalışanlar var ama hakketmiyor o parayı hakketmiyor bir anlamadınız ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asıl sen sus :sır: buda kapak hadi kolay gelsin :sirit:
hangi telefonun kastığını gördün böyle bir kapak mı olur 30-40 tane uygulamayı bir arada açtığını daha önce söylemiştim ayrıca ödediğin parayı dediğim yöntemle geri alırsın ;) ben o şekilde ps3 aldım hiç param gitmeden ;) lütfen sen git kendi bölümünde takıl bilmediğin tellerle uğraşıp durmaparayı haketmiyorsa gel hız konusunda snn telle yarıştıralımiphone 6 ile ekranı küçük bahanenizi de kaybedecksiniz ;)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
al hangisi parayı hak etmiyor gör ;)

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım telefon kasmıyor deli gibide kasmadan oyun oynuyorum :) hicbir sıkıntısı yok phaplet telefon istemişimdir hep 6inch felan birden i5 buldum elimde ama çok hoşuma gitti :)

Neyse agacım internet paketiyle tv izleyemiyozmu kac mb yer ?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
arkadaşım telefon kasmıyor deli gibide kasmadan oyun oynuyorum :) hicbir sıkıntısı yok phaplet telefon istemişimdir hep 6inch felan birden i5 buldum elimde ama çok hoşuma gitti :)

Neyse agacım internet paketiyle tv izleyemiyozmu kac mb yer ?
bilmiyorum izlediğin kanalın çözünürlüğüne göre değişir dediğim para yapma uygulamasını ara amerikadan para çekebileceksen yattığın yerden para ;)

selim 46

Üye
phaplet telefonmu küçücük telefon ya yazık yazık!!!!!!!!!!!!:sirit:

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
aynen kalitesi cok yuksek bir cihaz bugun telefoncuy gittim bataryayı degistirmek istiyorum dedim hepsi dik dik bakti iphonun bataryasi degismez felan dediler nerden yaptiricam :(

fk555897

fk555897

Üye
Hayırlı olsun. Bir sorun yaşarsan özelden sorabilirsin.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Eywallah sağol

Takipçi Satın Al

Üst Alt