Cihanî Sultan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkür ederim umarım tutarEline sağlık.Başlangıç için bayağı güzel gözüküyor.
Teşekkür ederim öncelikleAmaç tutmasıysa korku oyunlarına yönelmenizi tavsiye ederim, Türkler zaten çok ileri seviyede bir şeyler yapamadığı için tutan oyunlar anca ya çocukların ilgi gösterdiği dizi-film oyunları ya da şahin sim.ler oluyor ne yazık ki sadece bunlar tuttuğu için de google play şahin çöplüğü olmuş durumda.
Oyuna gelecek olursak bence grafikleri güzele benziyor elinize emeğinize sağlık =)
Hem hayırlı olsun hemde ellerine sağlık, indirip deneyeceğim
İkinize de çok çok teşekkürlerdestek icin verdim 5yildizini daha iyilerinide zamanla bekleriz basarilar.
insallah bu arada unreal engine unity den daha iyi diyorlar bi bak istersenİkinize de çok çok teşekkürlerDaha iyilerini de yaparım inşallah
Onu ben de duydum da malesef şuan geçme gibi bir imkanım yok ama unrealla yapılan oyunların unityle yapılanlara oranla göz doldurduğu aşikar yani cidden sağlam motor yapmışlarinsallah bu arada unreal engine unity den daha iyi diyorlar bi bak istersen
kolay gelsin ozaman buna diyecek biseyim yokOnu ben de duydum da malesef şuan geçme gibi bir imkanım yok ama unrealla yapılan oyunların unityle yapılanlara oranla göz doldurduğu aşikar yani cidden sağlam motor yapmışlar
Eyvallah çok teşekkürlerkolay gelsin ozaman buna diyecek biseyim yok
Yorumuna katilmiyorum. Arkadaşimiz yeni başlamiş, sen başarili değil diyorsun. Ilk oyunu bu sonuçta. Bir asphalt olacak hâli yok. Bence ilk oyuna göre gayet başarili.İlk oyuna göre güzel fakat başarılı değil.
Türk geliştiriclerin olmasını isterim fakat maalesef ilk oyununuz başarılı değil , başarılı diyenler çoğu destek için. Peki eksikler neler.
- İsim düşünmeniz gerçekten çok çok yanlış. Kimse Yılan diye aratmaz ve türü klasik geldiği için yine başarılı değil.
- Grafikler fena değil ama iyi değil
- Klasik , saçma oyun gibi duruyor fakat bu resimlerden o şekilde kaynaklı , resimleri çok yanlış koymuşsunuz. bu yüzden resimler kötü olunca indirmede olmaz.
Fakat ilk oyuna göre gayet güzel fakat eksikleriniz çok , fakat ilerki zamanlarda bu eksikleri düzeltip iyi bi oyun yapacağınıza eminim.
Arkadaşlar yaklaşık bir sene önce unity 3d ile oyun yapmaya başlamıştım ancak birçok aksilik hatalı düşünceler vs tam bir oyun ortaya koyamadım. Şimdi ise sevimli bir yılan oyunuyla karşınızdayım!
Uzun süren araştırma ve denemelerim sonucu elle tutulur bir oyun yapmayı başardım.
Oyunda 3 çeşit yumurta var : altın, gümüş, normal.
Yılan yumurtaları yemeli zira uzun süre aç kalırsa ölüyor. Aynı zamanda engellere çarparsa da ölüyor.
Klasik yılan oyununun daha yeni, zor ve güzel hali diyebilir. Altın yumurta 5, gümüş yumurta 3 ve normal yumurta 1 puan değerinde. En yüksek skoru yapan kazanır. 4 farklı seviye var.
Ayrıca kendimin oyunda en beğendiği kısmı oyunun müzikleri. Yaparken çok zevk aldım ve şimdi oynarken de zevk alıyorum. Sizden ricam bana destek olmanız.
İyi günler MaxiCep ailesi.
-Cihani Sultan
Oyun linki ve görüntüleri :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yani tespit ettiğiniz eksiklerin malesef farkındayım ancakİlk oyuna göre güzel fakat başarılı değil.
Türk geliştiriclerin olmasını isterim fakat maalesef ilk oyununuz başarılı değil , başarılı diyenler çoğu destek için. Peki eksikler neler.
- İsim düşünmeniz gerçekten çok çok yanlış. Kimse Yılan diye aratmaz ve türü klasik geldiği için yine başarılı değil.
- Grafikler fena değil ama iyi değil
- Klasik , saçma oyun gibi duruyor fakat bu resimlerden o şekilde kaynaklı , resimleri çok yanlış koymuşsunuz. bu yüzden resimler kötü olunca indirmede olmaz.
Fakat ilk oyuna göre gayet güzel fakat eksikleriniz çok , fakat ilerki zamanlarda bu eksikleri düzeltip iyi bi oyun yapacağınıza eminim.
Çok teşekkür ederim giderek daha da iyi oyunlar çıkar inşallahYorumuna katilmiyorum. Arkadaşimiz yeni başlamiş, sen başarili değil diyorsun. Ilk oyunu bu sonuçta. Bir asphalt olacak hâli yok. Bence ilk oyuna göre gayet başarili.
Oyunda yavaş seçeneği var da daha da mı yavaşlatmam gerekir sence :/Bi yükleyelim bakalım
ilk oyuna göre güzel 1 önerim var
Biraz yavaşlat oyunu çok hızlı
Yılan sevimli olabilsin diye bu şekilde yaptım gerçekçi yılan pek hoş olmaz diye. Ama farklı yılan seçeneği ekleyebilirimDaha önce hiç yılan gördün mu bilmiyorum ama buradakine benzemedi gi kesin? O solucan olmuş duzeltmeni tavsiye ederim onun dışında oyunu daha oynamadım
Çok çok teşekkür ederimÇok güzel iş çıkarmışsın kardeşim kalıplaşmış bir oyunun üzerine farklı bir anlayış güzel olmuştebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?