sonunda hack

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetc503

Konu Sahibi
sonunda hack
arkadaşlar telimi sonunda hackledim saolsun anılbaran arkadaşımızın yardımıyla ve by gablin aarkadaşımızın önerisi sayesinde 3 dk da hackledim ( sertifika derdi falan olmadan) asıl soruma gelelim :) önerdiğiniz oyun tema uygulama ne varsa yazın hem güzel bir arşiv yapmış oluruz... cevaplarınızı bekliyorum

ahmetc503

Konu Sahibi
girilmiyor symbian türkiye sitesine biri kendi upload edebilirmi

anılbaran

anılbaran

Üye
format işe yaradı dimi :)

Symbianist

Symbianist

Üye
işte sana tema sitesi

xinanux

Üye
format işe yaradı dimi :)

evet o norton hackte restore hatası alanlar tek çareleri hard format atmak sebebi yine nokianın saçma sapan bir yaması yüzünden bir ara o konu hakkında detaylı bir açıklama yaparım.

anılbaran

anılbaran

Üye
evet o norton hackte restore hatası alanlar tek çareleri hard format atmak sebebi yine nokianın saçma sapan bir yaması yüzünden bir ara o konu hakkında detaylı bir açıklama yaparım.

bende yapıcam bi ara

ahmetc503

Konu Sahibi
evet format işe yaradı çok teşekkür ederim ayrıca temalar güzelmiş :) haa bide forumdan tema efektlerine baktım işte rompatcher dan bişeyleri etkinle_tir dio ama bende zaten 2 tane şey gözüküyo rom patcherda benim hackle olmazmı tema efektleri ?

----------Eklendi @ 08:46:41 ---------- Yazıldı @ 08:45:23 ----------

ben hard format atmadım soft atttım :)

----------Eklendi @ 08:48:51 ---------- Yazıldı @ 08:46:41 ----------

çok teşekkür ederim güzel oyun :tşk: pc den girince konuyada ekliyim linki indermek isteyen olursa diye :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...