osmanmert99 Üye 920' yi yeni alan arkadaş. Elindeki aletin kıymetini bil ve jelatinsiz sakın kullanma. Kılıf önemli değil ama jelatin önemli yoksa senin 920 de benimkine döner ekranda bir kaç çizik var ve rahatsız edici. 0MG90' Alıntı: Hayırlı olsun da bu Lumia 1020 değil ki aşağıdaki gibi olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Hocam arkadaş 1020 ile çekmtiğini göstermiş. 820 yi 1020 ile çekmiş.
920' yi yeni alan arkadaş. Elindeki aletin kıymetini bil ve jelatinsiz sakın kullanma. Kılıf önemli değil ama jelatin önemli yoksa senin 920 de benimkine döner ekranda bir kaç çizik var ve rahatsız edici. 0MG90' Alıntı: Hayırlı olsun da bu Lumia 1020 değil ki aşağıdaki gibi olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Hocam arkadaş 1020 ile çekmtiğini göstermiş. 820 yi 1020 ile çekmiş.
Akhtoher Üye Hayırlı olsun 0MG90' Alıntı: Hayırlı olsun da bu Lumia 1020 değil ki aşağıdaki gibi olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Fotoğraftaki 820 yi ne ile çekmiş ? Sozoom uygulaması ile Sozoom ise sadece 1020 ve 1520 de çalışan bir uygulama.
Hayırlı olsun 0MG90' Alıntı: Hayırlı olsun da bu Lumia 1020 değil ki aşağıdaki gibi olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Fotoğraftaki 820 yi ne ile çekmiş ? Sozoom uygulaması ile Sozoom ise sadece 1020 ve 1520 de çalışan bir uygulama.
0MG90 Üye Akhtoher' Alıntı: Hayırlı olsun Fotoğraftaki 820 yi ne ile çekmiş ? Sozoom uygulaması ile Sozoom ise sadece 1020 ve 1520 de çalışan bir uygulama. Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordum belirttim zaten yorumla.
Akhtoher' Alıntı: Hayırlı olsun Fotoğraftaki 820 yi ne ile çekmiş ? Sozoom uygulaması ile Sozoom ise sadece 1020 ve 1520 de çalışan bir uygulama. Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordum belirttim zaten yorumla.
Tmobile Üye tgoksen1' Alıntı: O bilgisayarcıyı soyle bizde çalışalım Genişletmek için tıkla ... valla bende istiyorum .
tgoksen1' Alıntı: O bilgisayarcıyı soyle bizde çalışalım Genişletmek için tıkla ... valla bende istiyorum .
sekajmer Üye Konu Sahibi teşekkür ederim arkadaşlar 1020 ile çektim 820 yi fakat yazılım hala zayıf kalıyor karıncalanma var iç ortamda fakat xenon flaş bu açığı kapatıyor
teşekkür ederim arkadaşlar 1020 ile çektim 820 yi fakat yazılım hala zayıf kalıyor karıncalanma var iç ortamda fakat xenon flaş bu açığı kapatıyor
Tmobile Üye karahan94' Alıntı: teşekkür ederim arkadaşlar 1020 ile çektim 820 yi fakat yazılım hala zayıf kalıyor karıncalanma var iç ortamda fakat xenon flaş bu açığı kapatıyor Genişletmek için tıkla ... .
karahan94' Alıntı: teşekkür ederim arkadaşlar 1020 ile çektim 820 yi fakat yazılım hala zayıf kalıyor karıncalanma var iç ortamda fakat xenon flaş bu açığı kapatıyor Genişletmek için tıkla ... .
ismail Üye karahan94' Alıntı: bilgisyarcı işi güzel ya memur gibiyim hele ki biliyorsan işi oh oh ) Genişletmek için tıkla ... napıyosun tam olarak
karahan94' Alıntı: bilgisyarcı işi güzel ya memur gibiyim hele ki biliyorsan işi oh oh ) Genişletmek için tıkla ... napıyosun tam olarak