Sonunda c5-03 hacked 100% risksiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda c5-03 hacked 100% risksiz
ARKADAŞLAR Profil bilgileri: sibernetik - MaxiCep.Com ABİMİZİN SAYESİNDE TELEFONUMU HACKLEDİM.:aha::aha:
DENEMEDİĞİM YÖNTEM KALMADI.TELFONUMUN IMEI NUMARASI BÜTÜN SİTELERDE VAR . AMA G\/ATLAR Bİ TÜRLÜ SERTİFİKA VERMEDİ..DİYORSANIZ...
SERTİFİKA SORUNU YOK FLASH YOK TAMAMEN RİSKSİZ VE ÇOK BASİT BİR ŞEKİLDE HACK İŞLEMİNİ ANLATIYOR..KAÇ SAATTİR UYGULAMA YÜKLÜYORUM, TELEFON KENDİNDEN GEÇTİ..
ERTAN ABİMİZİN KONUSUNU AŞAĞILARA DÜŞÜRMEMEK İÇİN TEŞEKKÜRLERİNİZİ ONUN KONUSUNA YAZARSANIZ SEVİNİRİM..
BU KONUYU AÇMA SEBEBİM ERTAN ABİ BENİ SERTİFİKA SORUNUNDAN KURTARDI Bİ TEŞEKKÜR GİBİSİNDEN..HEMDE SERTİFİKA SORUNU OLANLARA ARACI OLMAK... YARDIMIM DOKUNSUN İSTEDİM..
HACKSİZ TELEFON KULLANICISI ----> :vur
HACKLİ TELEFON KULLANICISI -----> :aha:
BUYRUNN--->
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...0v5-hackleme-tum-surumler-denendi-545767.html

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu onun yöntemi değil ki. Bunun nasıl yapıldığını bu forumda ben çevirmiştim zaten :)

----------Eklendi @ 13:17:34 ---------- Yazıldı @ 13:13:14 ----------

Forumdaki çevirdiğim konuya birşey olmuş. Ben İngilizcesini vereyim:

Hatta şimdi çevirdiğim konunun alıntısını buldum:

İlk bağlantıyı açın. (İsmi gudu ile başlayan bir forum olmalı adresi)

İnternette "Hack your Symbian phone with Dr Web" veya "Symbian Hacked Again" şeklinde aratırsanız çıkacaktır.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
valla kimin yaptığını bilmiyorum :) iyiki yapmışlar bende bu yöntemle hackledim :)
​

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
bu onun yöntemi değil ki. Bunun nasıl yapıldığını bu forumda ben çevirmiştim zaten :)

[sıze=1]----------eklendi @ 13:17:34 ---------- yazıldı @ 13:13:14 ----------[/sıze]

forumdaki çevirdiğim konuya birşey olmuş. Ben ingilizcesini vereyim:

hatta şimdi çevirdiğim konunun alıntısını buldum:

ilk bağlantıyı açın. (ismi gudu ile başlayan bir forum olmalı adresi)

internette "hack your symbian phone with dr web" veya "symbian hacked again" şeklinde aratırsanız çıkacaktır.

[sıze=3]artık kimin yöntemiyse ben bu abimizden duydum onun sayesinde telefonu hackledim .
Arkadaşım sana çok ayrı bi saygım var. Kendi blogunda yaptıkların sayesinde gerçekten telefonumu sevdim. Bide şu diğer portable oyunlarınıda uyarlamaya çalışsan şahane olur ayrıca c6 port = ?
[/sıze]

Del Rey

Del Rey

Üye
C6 Portunu son testte arkadaşımızın telefonu garip şekilde ilk kez bricklendi ve Nokia'lık oldu. Şu anda hiçbirimiz telefona son yazılımı yükleyemeyiz. İşler biraz uzayabilir.

Şu anda Polarbit oyunlarını uyarlama işleri ile uğraşmıyorum, çünkü daha çok eksik var. En son yaptığım şey, 5800 sensör efektlerini portlamak oldu; bu sayede YouTube'da gördüğünüz efektlerde bulunan ekranı çevirince efektli şekilde dönen ekran gibi efektler artık C5-03'te kullanılabilir; kullanıyorum da. Yakında blogum altında onun da nasıl yapılacağını yazarım :)

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=3]keşke portable ile biraz daha uğraşsanız c6 portunun canı cehnneme :d [/sıze]

tozi1

tozi1

Üye
Rompatcher i açarken \sys\bin\Patcher.ldd not found yazıyor.
Rompatcherdeki seceneklerin Yeşil olmadı üzerinde kırmızı (x) işareti oldu.

sibernetik

sibernetik

Üye
Bu onun yöntemi değil ki. Bunun nasıl yapıldığını bu forumda ben çevirmiştim zaten :)

----------Eklendi @ 13:17:34 ---------- Yazıldı @ 13:13:14 ----------

Forumdaki çevirdiğim konuya birşey olmuş. Ben İngilizcesini vereyim:

Hatta şimdi çevirdiğim konunun alıntısını buldum:

İlk bağlantıyı açın. (İsmi gudu ile başlayan bir forum olmalı adresi)

İnternette "Hack your Symbian phone with Dr Web" veya "Symbian Hacked Again" şeklinde aratırsanız çıkacaktır.

virüs kullanmadan o sistemin çalıştığını henüz görmedim.. orda hiçbiryerde virüs kullanın yazmıyor.. şahsen ben ilk öyle denedim bi türlü olmadı virüsü kendim koyup deneyerek sonuca ulaştım.. paylaşımımdada işlemi bulan ben değilim ama sonucu bulan benim die not düşmüştüm zaten.. kendimde CFW yazdım ne bilim çok zaman uğraştım bu hack derdiyle arkadaşlar basit bi şekilde işlerini halletsinde başka şeylere zaman ayırsın die yardımcı olmaya çalışıyorum sadece. eski 5800 mi hiç yoksa 250 defa flashlamışımdır. hep zaman kaybıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt