Sonunda Bitmek üzere bu yaz sezonu bunla açarız :bud:
MrExpert Üye Konu Sahibi patronus' Alıntı: Helal olsun Seferihisar'a bekliyorum bununla Genişletmek için tıkla ... İstanbuldan oraya 2ton mazot yakar
patronus' Alıntı: Helal olsun Seferihisar'a bekliyorum bununla Genişletmek için tıkla ... İstanbuldan oraya 2ton mazot yakar
MrExpert Üye Konu Sahibi patronus' Alıntı: Dizel yaptirtsaydin Genişletmek için tıkla ... Zaten dizel
Kerim. Üye MrExpert' Alıntı: Motoru biraz küçük 135hp oyüzden çok yakar Genişletmek için tıkla ... Tüp taktır
MrExpert Üye Konu Sahibi kerim336' Alıntı: Tüp taktır Genişletmek için tıkla ... Yat a bide tüp mü takalım
Kerim. Üye MrExpert' Alıntı: Yat a bide tüp mü takalım Genişletmek için tıkla ... Ciddi olarak soylememistim zaten
MrExpert' Alıntı: Yat a bide tüp mü takalım Genişletmek için tıkla ... Ciddi olarak soylememistim zaten
MrExpert Üye Konu Sahibi kerim336' Alıntı: Ciddi olarak soylememistim zaten Genişletmek için tıkla ... Bende zaten ciddiye aldım
kerim336' Alıntı: Ciddi olarak soylememistim zaten Genişletmek için tıkla ... Bende zaten ciddiye aldım