Sonunda binbaşı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda binbaşı :)
En sonunda binbaşı oldum arkadaşlar tebriklerinizi bekliyorum !!!!!

6 aylık uğraşımla sonunda istediğim yere geldim binbaşı pek yüksek bir rütbe değil forumda çok var diyebilirsiniz ama şu an ben çok mutluyum ve bu mutluluğuma sizin de ortak olmanızı istedim
:disko::disko::bira2::bira2::dance::dance:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve tragedie

Revengeful

Emekli Yönetici
tebrikler, nice rütbelere

Necmati

Necmati

Üye
hayırlı olsun nice rütbelere :D

Mert

Mert

Üye
Tebrikler. Nice rütbelere

Paranoya

Paranoya

Üye
Tebrikler nice rütbelere . Dünde aynı şey benim için geçerliydi , çünkü bende dün binbaşı oldum . :disko: :dansöz: :dance:

Bu rütbe biraz uzun soluklu yani hemen diğer rütbeye geçemiyoruz :D Mesela Necmiye bak adamın 2.245 mesajı var hala binbaşı , umarım sabredrsin :D

Onur Saka

Onur Saka

Üye
tebrikler nice rütbelere :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Tebrikler nice rütbelere . Dünde aynı şey benim için geçerliydi , çünkü bende dün binbaşı oldum . :disko: :dansöz: :dance:

Bu rütbe biraz uzun soluklu yani hemen diğer rütbeye geçemiyoruz :D Mesela Necmiye bak adamın 2.245 mesajı var hala binbaşı , umarım sabredrsin :D

Teşekkürler artık sabredicez naparsın :D

--------------- Ekleme ---------------

OnuЯ SAKA;2516717' Alıntı:
tebrikler nice rütbelere :)

Teşekkürler :D

Necmati

Necmati

Üye

ben sabrediyom sende sabret zaten önemli olan rütbe değil siteye en yararlı paylaşımları yapmak
:oke::oke:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi

ben sabrediyom sende sabret zaten önemli olan rütbe değil siteye en yararlı paylaşımları yapmak

Evet katılıyorum Necmi
arkadaşım

Paranoya

Paranoya

Üye
[/B][/QUOTE]

Doğru . Zaten paylaşım yaptığın zaman rütbe yükseliyor . Önemli olan çok mesaj atıp rütbe almak değil , düzgün mesajlar yazıp faydalı olmaktır. :oke:

Necmati

Necmati

Üye
[/B]

Doğru . Zaten paylaşım yaptığın zaman rütbe yükseliyor . Önemli olan çok mesaj atıp rütbe almak değil , düzgün mesajlar yazıp faydalı olmaktır. :oke:[/QUOTE]
bir ara cidden bende diyodum msj atıyımda rütbe alıyım ama artık öyle değil maxicep hayatımın bir parçası oldu resmen...:oke:

:maxicep::maxicep:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Doğru . Zaten paylaşım yaptığın zaman rütbe yükseliyor . Önemli olan çok mesaj atıp rütbe almak değil , düzgün mesajlar yazıp faydalı olmaktır. :oke:
bir ara cidden bende diyodum msj atıyımda rütbe alıyım ama artık öyle değil maxicep hayatımın bir parçası oldu resmen...:oke:

:maxicep::maxicep:[/QUOTE]

:ehe Evet benimde bi gün bile girmeden duramıyorum :kop:

Necmati

Necmati

Üye

:maxicep::maxicep:

:ehe Evet benimde bi gün bile girmeden duramıyorum :kop:[/QUOTE]
benim günlük girişim 6 saat en az ama bu düşecek tatile gidince :ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt