Mertolozzi
Üye
tebrikler, nice rütbelere

hayırlı olsun nice rütbelere![]()

Eyvallah kardeşimTeşekkür ederim
--------------- Ekleme ---------------
Teşekkürler Necmi arkadaşım çok sağol![]()

Tebrikler nice rütbelere . Dünde aynı şey benim için geçerliydi , çünkü bende dün binbaşı oldum .![]()
![]()
Bu rütbe biraz uzun soluklu yani hemen diğer rütbeye geçemiyoruzMesela Necmiye bak adamın 2.245 mesajı var hala binbaşı , umarım sabredrsin
![]()

OnuЯ SAKA;2516717' Alıntı:tebrikler nice rütbelere![]()

Bu rütbe biraz uzun soluklu yani hemen diğer rütbeye geçemiyoruzMesela Necmiye bak adamın 2.245 mesajı var hala binbaşı , umarım sabredrsin
ben sabrediyom sende sabret zaten önemli olan rütbe değil siteye en yararlı paylaşımları yapmak
ben sabrediyom sende sabret zaten önemli olan rütbe değil siteye en yararlı paylaşımları yapmak
[/B]
[/QUOTE]

bir ara cidden bende diyodum msj atıyımda rütbe alıyım ama artık öyle değil maxicep hayatımın bir parçası oldu resmen...Doğru . Zaten paylaşım yaptığın zaman rütbe yükseliyor . Önemli olan çok mesaj atıp rütbe almak değil , düzgün mesajlar yazıp faydalı olmaktır.![]()

[/QUOTE]
Evet benimde bi gün bile girmeden duramıyorum 
![]()

bir ara cidden bende diyodum msj atıyımda rütbe alıyım ama artık öyle değil maxicep hayatımın bir parçası oldu resmen...
![]()
Evet benimde bi gün bile girmeden duramıyorum
[/QUOTE]
benim günlük girişim 6 saat en az ama bu düşecek tatile gidinceEvet benimde bi gün bile girmeden duramıyorum
![]()
[/QUOTE]
teşekkür ederimOnuЯ SAKA;2516913' Alıntı:Dogru söylüyorsun Necmi Bu Düşüncenden Ötürü Seni Kutlarım![]()

benim günlük girişim 6 saat en az ama bu düşecek tatile gidince![]()
[/QUOTE]