L-LumieRe Üye hayırlı olsun kardeşim. ailen dedigim pc yi kabul etseydi cok daha iyi olurdu ama neyse sevindim senin adına....
hayırlı olsun kardeşim. ailen dedigim pc yi kabul etseydi cok daha iyi olurdu ama neyse sevindim senin adına....
Hasan Üye Konu Sahibi TheM-CK' Alıntı: Hayırlı Olsun. Genişletmek için tıkla ... Sağol Cengiz ---------- Eklendi @ 09:41:28 ---------- Yazıldı @ 09:40:23 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: vaayy Hasan pc almış, çok sevindim senin adına, hayırlı uğurlu olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler metin ---------- Eklendi @ 09:41:52 ---------- Yazıldı @ 09:41:28 ---------- FinalDestinatioN' Alıntı: Hayırlı olsun...İyi günlerde kullan... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
TheM-CK' Alıntı: Hayırlı Olsun. Genişletmek için tıkla ... Sağol Cengiz ---------- Eklendi @ 09:41:28 ---------- Yazıldı @ 09:40:23 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: vaayy Hasan pc almış, çok sevindim senin adına, hayırlı uğurlu olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler metin ---------- Eklendi @ 09:41:52 ---------- Yazıldı @ 09:41:28 ---------- FinalDestinatioN' Alıntı: Hayırlı olsun...İyi günlerde kullan... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: hayırlı olsun kardeşim. ailen dedigim pc yi kabul etseydi cok daha iyi olurdu ama neyse sevindim senin adına.... Genişletmek için tıkla ... bana bi bilgisayar alacaktin Hasan, unutmadım
L-LumieRe' Alıntı: hayırlı olsun kardeşim. ailen dedigim pc yi kabul etseydi cok daha iyi olurdu ama neyse sevindim senin adına.... Genişletmek için tıkla ... bana bi bilgisayar alacaktin Hasan, unutmadım
Hasan Üye Konu Sahibi L-LumieRe' Alıntı: hayırlı olsun kardeşim. ailen dedigim pc yi kabul etseydi cok daha iyi olurdu ama neyse sevindim senin adına.... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler adaş... Sık sık soru sormaya gelirim artık
L-LumieRe' Alıntı: hayırlı olsun kardeşim. ailen dedigim pc yi kabul etseydi cok daha iyi olurdu ama neyse sevindim senin adına.... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler adaş... Sık sık soru sormaya gelirim artık
Hasan Üye Konu Sahibi Astrosman' Alıntı: Hayırlı olsun hasan.. bol tozlansın inşallah Genişletmek için tıkla ... Sağol Osman
Astrosman' Alıntı: Hayırlı olsun hasan.. bol tozlansın inşallah Genişletmek için tıkla ... Sağol Osman
L-LumieRe Üye Hasan' Alıntı: Teşekkürler adaş... Sık sık soru sormaya gelirim artık Genişletmek için tıkla ... sen bı sıstemın ozellıklerını yaz bakayım da nasıl pc mıs gorelım
Hasan' Alıntı: Teşekkürler adaş... Sık sık soru sormaya gelirim artık Genişletmek için tıkla ... sen bı sıstemın ozellıklerını yaz bakayım da nasıl pc mıs gorelım
Hasan Üye Konu Sahibi L-LumieRe' Alıntı: sen bı sıstemın ozellıklerını yaz bakayım da nasıl pc mıs gorelım Genişletmek için tıkla ... I5-2400 3.10ghz 4Gb ram 2gb ekran kartı 1tb hard disk Başka aklıma gelmedi daha kurmadım ---------- Eklendi @ 10:25:02 ---------- Yazıldı @ 10:24:31 ---------- Reşwan' Alıntı: Hayrılı olsun uzun ömürlü olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol abi
L-LumieRe' Alıntı: sen bı sıstemın ozellıklerını yaz bakayım da nasıl pc mıs gorelım Genişletmek için tıkla ... I5-2400 3.10ghz 4Gb ram 2gb ekran kartı 1tb hard disk Başka aklıma gelmedi daha kurmadım ---------- Eklendi @ 10:25:02 ---------- Yazıldı @ 10:24:31 ---------- Reşwan' Alıntı: Hayrılı olsun uzun ömürlü olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol abi
Haydar Emekli Yönetici hasan internet işini nasıl yapıcan benim gibi mi vodafone cepnet > pc süite > sınırsız internet
Hasan Üye Konu Sahibi Byhaydar' Alıntı: hasan internet işini nasıl yapıcan benim gibi mi vodafone cepnet > pc süite > sınırsız internet Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle
Byhaydar' Alıntı: hasan internet işini nasıl yapıcan benim gibi mi vodafone cepnet > pc süite > sınırsız internet Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle
Amaru Shady Üye Hasan' Alıntı: I5-2400 3.10ghz 4Gb ram 2gb ekran kartı 1tb hard disk Başka aklıma gelmedi daha kurmadım ---------- Eklendi @ 10:25:02 ---------- Yazıldı @ 10:24:31 ---------- Sağol abi Genişletmek için tıkla ... ekran kartı hakkında biraz daha bilgi verir misin Hasan? Merak ettim
Hasan' Alıntı: I5-2400 3.10ghz 4Gb ram 2gb ekran kartı 1tb hard disk Başka aklıma gelmedi daha kurmadım ---------- Eklendi @ 10:25:02 ---------- Yazıldı @ 10:24:31 ---------- Sağol abi Genişletmek için tıkla ... ekran kartı hakkında biraz daha bilgi verir misin Hasan? Merak ettim
Amaru Shady Üye Hasan' Alıntı: Ekran Kartı : HD4650 1024MB GDDR2 128Bit Genişletmek için tıkla ... o işlemciye hiç yakışmamış
Hasan' Alıntı: Ekran Kartı : HD4650 1024MB GDDR2 128Bit Genişletmek için tıkla ... o işlemciye hiç yakışmamış
Hasan Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: o işlemciye hiç yakışmamış Genişletmek için tıkla ... Çok mu kötü
klongs Üye Hasan' Alıntı: Çok mu kötü Genişletmek için tıkla ... seni goturur belki ilerde kaldirmamaya baslar
Amaru Shady Üye Hasan' Alıntı: Çok mu kötü Genişletmek için tıkla ... HD 65XX serisinden olabilirdi bir çok alternatif de var tabi toplama mı yoksa hazır mı aldın
Hasan' Alıntı: Çok mu kötü Genişletmek için tıkla ... HD 65XX serisinden olabilirdi bir çok alternatif de var tabi toplama mı yoksa hazır mı aldın
Hasan Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: HD 65XX serisinden olabilirdi bir çok alternatif de var tabi toplama mı yoksa hazır mı aldın Genişletmek için tıkla ... Hazır Ileride değiştiririz
Pondusss' Alıntı: HD 65XX serisinden olabilirdi bir çok alternatif de var tabi toplama mı yoksa hazır mı aldın Genişletmek için tıkla ... Hazır Ileride değiştiririz