Sonunda Aldım(Alcatel ot-995)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkan176

furkan176

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda Aldım(Alcatel ot-995)
öncelikle herkeze sa bşlıktaki gibi aldım artık telefonu ve buraya ilk izlenimlerimi yazıcamki yeni alıcaklara kolaylık olsun.Diğer konuda onetouchun ana menüsü kasıyo demişlerdi ve bn buna katılmıyorum hiç donma olmuyor markası bilinmedik olabilir ama benim için önemli olan görünüş ve özellikti bu fiyatada özellikleri muhteşem markaya takılanlar hiç takılmanıza gerek yok marka bilinmedik ama süper bir telefon alcaklar bana soru sorabilir saygılar.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Menü kasıyor diyen bendim. Belkide teknosadaki o cihaz ayarı yapılmadığından ve sürekli açık olup kurcalandığından öyledir.
Hayırlı olsun.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Hayırlı olsun :alkis

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Hayırlı Olsun :)

furkan176

furkan176

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler evet olabilir hep açık olduğundan ama gerçekte öyle değil bn çok beğendim tekrar sağolun:D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun kardeşim

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kasma One X i olan kardeşime doğal gelebilir ;) Hayırlı olsun :)

furkan176

furkan176

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bide en yakın zamanda kanlosuz net e geçtinmi tamam:D yanında 4gb da sd kart verdiler onla ilgili bişi yoktu aslında hediye oldu galiba:D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
doctorrr

doctorrr

Üye
hayırlı olsun :spr

• Beğen
furkan176

furkan176

Üye
    Konu Sahibi
ehhheh kaptım gerçekten:D.Teşekkür ederim

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
fatih bütün mesajları beğenmiş o_O

• Beğen
15097

15097

Üye
öncelikle herkeze sa bşlıktaki gibi aldım artık telefonu ve buraya ilk izlenimlerimi yazıcamki yeni alıcaklara kolaylık olsun.Diğer konuda onetouchun ana menüsü kasıyo demişlerdi ve bn buna katılmıyorum hiç donma olmuyor markası bilinmedik olabilir ama benim için önemli olan görünüş ve özellikti bu fiyatada özellikleri muhteşem markaya takılanlar hiç takılmanıza gerek yok marka bilinmedik ama süper bir telefon alcaklar bana soru sorabilir saygılar.
Hayırlı olsun.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Hayırlı olsun :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Hayırlı olsun 4 GB kart işe yaramaz 16'lık al bi tane :D

furkan176

furkan176

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler alırım inş:D

adanusf

Üye
nerden aldınız hayırlı olsun bana mail atarmısın aldığın mağazayı bulamıyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...