Sonsuz enerjinin formülünü buldum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kedi Yavrusu

Üye
    Konu Sahibi
Sonsuz enerjinin formülünü buldum
2 kediyi birbirlerinin sırtından iple bağlarsak, ikisi de dört ayak üstüne düşmek isteyeceğinden sonsuza kadar havada dönecekler, biz de bu düzeneğe üreteç bağlarsak, alın size sonsuz enerji.

'Patron

'Patron

Üye
tamam hadi artık yat

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu absürt düzenekten enerji çıkar çıkmasına da, sonsuza kadar sürmesi için kedilerin de sonsuza kadar yaşaması gerekir.
Madem kedileri sonsuza kadar yaşatabilecek bir formül buldun, böyle düzeneklerle uğraşacağına insanlarda kullanılabilecek bir sonsuz yaşam formülü geliştir; ondan sonra enerjiyi biz yellenerek bile sağlarız...

__xXx__

__xXx__

Üye
Bu absürt düzenekten enerji çıkar çıkmasına da, sonsuza kadar sürmesi için kedilerin de sonsuza kadar yaşaması gerekir.Madem kedileri sonsuza kadar yaşatabilecek bir formül buldun, böyle düzeneklerle uğraşacağına insanlarda kullanılabilecek bir sonsuz yaşam formülü geliştir; ondan sonra enerjiyi biz yellenerek bile sağlarız...
abi sen bir numarasın

Joker.

Joker.

Üye
yalan atma la1 sene evvwl face de vardı bütün yazdığın şeyler diğer konularındakiler yok hızlı indrimeymiş ... Ohooo

Kedi Yavrusu

Üye
    Konu Sahibi
yalan atma la1 sene evvwl face de vardı bütün yazdığın şeyler diğer konularındakiler yok hızlı indrimeymiş ... Ohooo

yalan atma mı? zaten vardı bu espriler mi???

ben bu espriler bana aittir, ben buldum dedim mi peki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt