Son zamanların yeni trendi: Örümcek kirpikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son zamanların yeni trendi: Örümcek kirpikler
örümcek kirpik, örümcek kirpik trendi, örümcek kirpik modası, örümcek kirpik örnekleri, örümcek kirpik modelleri, örümcek kirpik nasıl yapılır, örümcek kirpik nasıl oluyor, örümcek kirpik yapma

Çok eski zamanlarda kullanılan ve neredeyse adı unutulan örümcek kirpikler yeniden moda oldu. Bu sayede iddialı kirpiklere sahip olmak isteyen bayanlarında yüzü gülüyor. Podyumlarda kullanılan bu kirpikler ünlüler camiasında da çok ilgi gördü ve görmeyede devam ediyor.

Etkili bir görünüm için örümcek kirpik trendine kalın kaşlar yakıştırılıyor. Kalın kaşlar ve örümcek kirpikler, beraberinde çarpıcı bakışları getiyor.

Kirpiklerdeki parça parça görünümü sağlamak için base coat uygulayın.
Kirpiklerini ayırmak için uzatıcı formülü olan bir rimel tercih edin.
Volüm sağlamak içinde fırçayı kirpik köküne yerleştirip ucuna doğru zig zag hareketlerle uygulayın.

Sadece bir parça kapatıcı ve bol rimel modern görünmenizi sağlayacaktır. Örümcek kirpik kullanan ünlüler arasında bu trendi ilk uygulayan Kim Kardashian ve Eva Longoria isimlerden birkaçı..

İşte örümcek kirpik örnekleri;

• Beğen
Tepkiler: minoo

pelın_

kocaman kocaman süper

minoo

minoo

Üye
Çok hoş görünüyor.

minoo

minoo

Üye
Denemedim ki bilmiyorum nasıl yapıldığını da :hmmm

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Denemedim ki bilmiyorum nasıl yapıldığını da :hmmm
Kirpiklerdeki parça parça görünümü sağlamak için base coat uygulayın
Kirpiklerini ayırmak için uzatıcı formülü olan bir rimel tercih edin
Volüm sağlamak içinde fırçayı kirpik köküne yerleştirip ucuna doğru zig zag hareketlerle uygulayın

Sadece bir parça kapatıcı ve bol rimel modern görünmenizi sağlayacaktır
böle

minoo

minoo

Üye
base coat ne demek dicem şmdi ne biçim bayan bölümü modusun deyp atcaklar beni :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...