Kingmortall Üye Revengeful' Alıntı: 6-0 olursa var ya Genişletmek için tıkla ... fenerbahçeliler kaybolur
Revengeful Emekli Yönetici Volkan arka tarafıyla top kurtarır melo ise ön tarafıyla gol atar aradaki fark bu işte
Kingmortall Üye resmen ezdik ezdik 1 2 tane pozisyonları var o kadar başka bişeyi yok ha bide direkten dönen top
Burak Üye süperiz ya zafer konusunu ben açıcam bu şeref bana ait olucak metni bile hazırladım sadece konuyu aç butonuna basıcam maç bitince
süperiz ya zafer konusunu ben açıcam bu şeref bana ait olucak metni bile hazırladım sadece konuyu aç butonuna basıcam maç bitince
"ForeverAlone" Üye kingmor' Alıntı: oolleey saldır galatasaray olleeeeyy hayt çok neşeliyim keyfimi kimse bozamaz Genişletmek için tıkla ... Harika o fiyata C6-01 var kardeş ben kullanıyorum .3G+Wifi+GPS görüntülü arama 8MP + flash var.
kingmor' Alıntı: oolleey saldır galatasaray olleeeeyy hayt çok neşeliyim keyfimi kimse bozamaz Genişletmek için tıkla ... Harika o fiyata C6-01 var kardeş ben kullanıyorum .3G+Wifi+GPS görüntülü arama 8MP + flash var.
Kingmortall Üye abdurrahmandigi' Alıntı: Harika o fiyata C6-01 var kardeş ben kullanıyorum .3G+Wifi+GPS görüntülü arama 8MP + flash var. Genişletmek için tıkla ... telefondan çabuk sıkılan biriyim hevesimi aldım satıyorum şimdide 701 alacagım kardeşim
abdurrahmandigi' Alıntı: Harika o fiyata C6-01 var kardeş ben kullanıyorum .3G+Wifi+GPS görüntülü arama 8MP + flash var. Genişletmek için tıkla ... telefondan çabuk sıkılan biriyim hevesimi aldım satıyorum şimdide 701 alacagım kardeşim
"ForeverAlone" Üye kingmor' Alıntı: telefondan çabuk sıkılan biriyim hevesimi aldım satıyorum şimdide 701 alacagım kardeşim Genişletmek için tıkla ... O manada değil,eski konulara bakıyorum.Hepsinde sen C6-01 önermişsin.Espri olsun diye yazdım bende.
kingmor' Alıntı: telefondan çabuk sıkılan biriyim hevesimi aldım satıyorum şimdide 701 alacagım kardeşim Genişletmek için tıkla ... O manada değil,eski konulara bakıyorum.Hepsinde sen C6-01 önermişsin.Espri olsun diye yazdım bende.