Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Andrey.

Üye
tamam anladım menü sayısı desene suna ev ekranı resimdeki gibi oluyor değil mi ?

Evet Aynen öyle

Şuan ikimiz için sorun yok ama genel olarak cevap yazdığında alıntı ile cevapla dersen kime seslendiğin kesinleşir daha rahat anlaşma sağlanabilir ÖNERİ

dosya boyutu 1.2mb doğru mu ya bu bu kadar küçük mü bu yazılım ?

Andrey.

Üye
Of of dostum ne v41 i v60 oldu degişen bişi yok. O portalanan telefonun versiyonu v41 . Üst konudaki port 5800 v60 için.

Ya şimdi telde *#0000# yapınca Versiyona v.41.0.010 Yazıyor .. Şimdi Senin CFW Yi atsam Çökme falan olmaz dimi

Ya şimdi telde *#0000# yapınca Versiyona v.41.0.010 Yazıyor .. Şimdi Senin CFW Yi atsam Çökme falan olmaz dimi

Sen *#0000# ye bakmıcan ben oraya kendi adımı bile yazarım konuda ne demiş v60 için demiş. Benimkini atsan çökme olmaz

@Anılbaran arkadaşım ben senin cwfni indirdim şimdi nasıl kuracağım hangi programlar gerekli bi öneride bulunur musun

Andrey.

Üye
Sorun bataryadan da olabilir. Belki de telefonun pil yönetimi kötüleşmiştir. Olabilir yani Bir telefoncuya göster istersen.

İnternette dolaştım biraz sorunum için çoğu kişide bu olay v52 de olmuş v60 geçene kadar bendede yoktu demekki v60 benim tele nazar değdirdi bi üst yazılımı beklemekten başka çarem yok çıkar mı onu da bilmiyorum en yakın zamanda cıkar inş : )

Çıkmıcak bunlar sondu

----------Eklendi @ 20:18:52 ---------- Yazıldı @ 20:18:22 ----------

@Anılbaran arkadaşım ben senin cwfni indirdim şimdi nasıl kuracağım hangi programlar gerekli bi öneride bulunur musun

Pc windows 7 mi ?

o konuyu inceleyeyim ben cwf yi bu bugün atamayacağım başka güne kaldı atacağım zaman pm atsam yardım edermisin ? Yada anlatım hazır ise pm olarak gönderebilirsin

esqalsiz

Üye
s.a anılbaran kardes senınle tanısma ımkanımız yokmu bu fw ısıne bıraz meraklıyım da )