Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Andrey.

Üye
arkadaslar anılbaran cfw yukledm . Tel sarjn btp btmgdgni gostrmyo hep gostryo, btarya yarıya kadar bosalıyor cıkarp taknca yarm gostryo btene kadar hc oynamyo btsede yarm gostryo . Sildim rambonun cfw yukledm fakat aynı sorun dwm edyo . Sorun bende ama cozemedm . Sz ne dsunuyonuz ? flash tarzm ofw atar gbi atdm dgrumu blmyrm.

ben dün sana cevap verdim biliyosun. Bakalım digerleri ne deyecek .

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaş yabancı dilde yazmış ben Türkçe'ye çevirdim:

Bunun flaş tarzıyla alakası yok. Hafıza kartını biçimlendirip hard format atmayı dene. Bu hata bizde yok.

Andrey.

Üye
Evet hatanın sizde olmadığını bende söyledim ama herşeyi yaptım düzelmedi :S

anılbaran kardesim senn fwde muzik kaynagini degistirmesen vede ev ekranininda oynama yapmasaydin guzel olurdu birrde polarbit oyunlari acilmiyo ve rompatcher yamalari gormuyo

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
anılbaran kardesim senn fwde muzik kaynagini degistirmesen vede ev ekranininda oynama yapmasaydin guzel olurdu birrde polarbit oyunlari acilmiyo ve rompatcher yamalari gormuyo

GameAPI içeren polarbit oyunları yükle sorunsuz oynarsın. Ya da GameAPI'yi bir yerden edin. Müziğin kaynağını değiştirmesek, müzik çalar her nereye müzik ve zil tonu atarsan hepsini görüyor.

*-king-*

Üye
jar uzantılı uygulamaları nasıl çalıstırcaz yuklıcez

ramboft aga ozaman sounds yapsaydiniz klasoru boyle sarki isimleri de cok karisiyo.birde rompatcher dosyalari gormuyo aga patches klasorunu

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Görmemesi çok doğal. Hafıza kartını biçimlendirip hard format atmalısın. Müzikler için Music klasörü çok daha mantıklı. Music yerine Müzik yazmayı isterdim ancak Rofs2 Türkçe klasör ismi kabul etmiyor.

Ev ekranında oynama derken yanii ? bizzat polarbit oyunlarını oynuyom bi sıkıntı yok. muzik kaynagı e/music ten okur ayrıca rom patcher yamaları görmüyo derkennn ? görüyor. Uzun süreli testler sonucu cfw yi paylaşıyoruz. Bunu unutmayın

abi yapmıştım ben onları ilk başta bir haftadır bu fwyi kullanıyorum, rompatcheri çözemedim.her problemde format mı atmalıyım uygulamaları yüklüyom bir de şimdi atıyorum olmazsa sen sorumlusun.

jar uzantılı uygulamaları nasıl çalıstırcaz yuklıcez

????

----------Eklendi @ 19:46:37 ---------- Yazıldı @ 19:44:33 ----------

abi yapmıştım ben onları ilk başta bir haftadır bu fwyi kullanıyorum, rompatcheri çözemedim.her problemde format mı atmalıyım uygulamaları yüklüyom bir de şimdi atıyorum olmazsa sen sorumlusun.

Ya nasıl görmüyo ya . Rom patcher a girdiginde yamalar g-ö-z-ü-k-ü-r. Direk rofsa attım . Formatlansada yamalar silinmez

aga olmayan yamalari hangi klasore atcaz onu soruyom

sen soylesene nereye atacagimi.zaten senn yaptigin 4 yama.100 tane yamasi var rompatcherin.yamalarimi nereye atacagim

[h=2]ilk defa yapıyorum[/h]
ya abi ben ilk defa cfw yapıyorum çokta riske atmak istemedim. kurulumda "c-2) CFW'yi Flashlayın:

--> Telefonunuza uygun Core ve yine size uygun olanı indirdiğiniz Rofs2 arşivlerinin içindeki dosyaları bir klasöre çıkartın."

demişsin. şimdi ben 4x5 olabı indirdim bu dediklerin bu indirdiğim klasörün içindemi bulunuyo. yoksa başka bişeymi. yardımcı olursan çok sevinirim.