arkadaslar anılbaran cfw yukledm . Tel sarjn btp btmgdgni gostrmyo hep gostryo, btarya yarıya kadar bosalıyor cıkarp taknca yarm gostryo btene kadar hc oynamyo btsede yarm gostryo . Sildim rambonun cfw yukledm fakat aynı sorun dwm edyo . Sorun bende ama cozemedm . Sz ne dsunuyonuz ? flash tarzm ofw atar gbi atdm dgrumu blmyrm.
arkadaşlar anılbaran'ın cfw'si yükledim. Telefon şarjın bitip bitmediğini göstermiyor. Şarjı hep dolu gösteriyor, ancak batarya yarıya kadar hemen boşalıyor. Pili çıkarıp taknca şarjı yarım gösteriyor. Şarjı bitene kadar hiç oynamıyor. Bitse de yarım gösteriyor. Anılbaranın cfw'sini sildim Rambo_FT'nin cfw'sini yükledim. Fakat aynı sorun onda da devam ediyor. Sorun bende galiba ama tam olarak çözemedim. Siz ne düşünüyorsunuz? Flaş tarzım OFW atar gibidir. Doğru mudur bilmiyorum.
GameAPI içeren polarbit oyunları yükle sorunsuz oynarsın. Ya da GameAPI'yi bir yerden edin. Müziğin kaynağını değiştirmesek, müzik çalar her nereye müzik ve zil tonu atarsan hepsini görüyor.
Görmemesi çok doğal. Hafıza kartını biçimlendirip hard format atmalısın. Müzikler için Music klasörü çok daha mantıklı. Music yerine Müzik yazmayı isterdim ancak Rofs2 Türkçe klasör ismi kabul etmiyor.
Ev ekranında oynama derken yanii ? bizzat polarbit oyunlarını oynuyom bi sıkıntı yok. muzik kaynagı e/music ten okur ayrıca rom patcher yamaları görmüyo derkennn ? görüyor. Uzun süreli testler sonucu cfw yi paylaşıyoruz. Bunu unutmayın
abi yapmıştım ben onları ilk başta bir haftadır bu fwyi kullanıyorum, rompatcheri çözemedim.her problemde format mı atmalıyım uygulamaları yüklüyom bir de şimdi atıyorum olmazsa sen sorumlusun.
abi yapmıştım ben onları ilk başta bir haftadır bu fwyi kullanıyorum, rompatcheri çözemedim.her problemde format mı atmalıyım uygulamaları yüklüyom bir de şimdi atıyorum olmazsa sen sorumlusun.