Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

*-king-*

Üye
HATA VERDİ :
windows NT bu sürücüyü biçimlendiremiyor. bu surucuyu kullanan tüm disk hizmet programlarından ve diğer programlardan çıkın ve sürücü içeriğinin hiç bir pencerenin görüntülemediğinden
emin olun.sonra biçimlendirmeyi yeniden yükleyin .

ne yapmam lazım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
walla anlık yazıyorum

----------Eklendi @ 20:32:20 ---------- Yazıldı @ 20:31:38 ----------

telefon hafızasına yuklediğim uygulamalar noldu gitmiş yaa off

Sanki ilk defa flaşlıyorsun Yüklediğin uygulamalar gidiyordu ...

Hafıza kartını telefondan çıkar micro sd kart adaptörüyle bilgisayarına tak eğer varsa öyle biçimlendir. O da olmazsa bilgisayarını yeniden başlat. Ardından tekrar dene.

*-king-*

Üye
telefona baktıgımda Z hafızasından sılın yada baska bır hafızaya tasıyım dıyo

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rompatcher deki tüm yamaları iptal et yeniden başlatılma özelliklerinide iptal et telefonu kapatıp aç ve öyle bir daha dene.

*-king-*

Üye
neyse kardesımın telefonundan bıcımlendırdım yınede sagol baska zaman ıhtıyacım olursa kullanırım

----------Eklendi @ 20:54:01 ---------- Yazıldı @ 20:52:11 ----------

su an yukluyorum bakalım bı sorun cıkarsa cfw de yazarım

*-king-*

Üye
müzikçalarda çalma listesinden şarkıyı çıkartırken atıyor anılin 2.cfw sinde

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silerken atıyorsa bu c6v41 lerde genel bir sorun. Bir sonraki C6 çalışmalarımızda düzeltebiliriz.

Silerken atıyorsa bu c6v41 lerde genel bir sorun. Bir sonraki C6 çalışmalarımızda düzeltebiliriz.

furkan sana bi sorum olacak telefonumun daha önce rom u yandı garantiye gitti geldi neyse, şimdi bende bi cfw yüklü sizin cfwlerden birini yüklemeden önce orjinal v60 a dönüpte mi kurmalıyım yoksa cfw üstüne cfw atılınca sorun olur mu ?

*-king-*

Üye

hiç sorun olmaz

ama denedim cfw üstüne cfw attım tlfn açılmadı tekrar telefonun romu yandı diye sinirden kafayı yiyecektim sonra orjinal v60 ı kurunca derin bi nefes aldım

anlbaranin fwde tek sorun var buldugum mzk ktphanesinde calma listesi yaptin mi silinmiyo .atiyo.

*-king-*

Üye
anlbaranin fwde tek sorun var buldugum mzk ktphanesinde calma listesi yaptin mi silinmiyo .atiyo.

bende onu diyodum

----------Eklendi @ 11:45:29 ---------- Yazıldı @ 11:44:46 ----------

v60 ustune v52 kurduysan yanar

hayır v52 üstüne kurmadım o zaman downgrade olur rom yanar o hataya bilmeden düştüm v52 paylaşmıştı biri v51 koymuş gümledi telefon inşallah onunkide gümler elinde kalır

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Maxi Power CFW leri telefonları yakmayan özelliğe sahip . Şaka değil gerçek, 5800 eskisi gibi iki çeşit versiyon içermiyor (.101 ve .007 gibi). Tek versiyon V60 olduğu için V60 lı herhangi bir CFW yükleyebilirsin.

----------Eklendi @ 13:30:25 ---------- Yazıldı @ 13:30:02 ----------

C6 çalışmalarımıza tekrar başladığımızda ilgileneceğiz.

bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler

pcman34

Üye
Arkadaşımın telefonuna yedek aldık ama burdaki FWlerle yükleyemedik... 5800 orjinal FW sine dönücez onla da olmazsa artık içimizden güzel sözler geçircez diye düşünüyorum ve bu benim yapamadığım ilk FW olucak....

jaf la mı kurmayı denediniz renktaş ?

konuya telefonunuzun romu yanablir vs yazarsanız adamlar da telefonun romu yanabilir gibisinden laflar ederler.nokia romları kolay kolay yanmaz.