Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

gkhn321

Üye
neleri begenmedim yok mzglari resimleri videolari atiorm telefona telefon stabil ttpod ramblow ve check krcam okadar kullan baba

Rambo_FT‎ öncelikle 5800 yazılım çalışman gerçekten güzel olmuş tek karşılaştığım dogru tahmin ediyorsam ses kodek bana biraz kötü geldi sanki ses yükseltmek namına ekolayzır ayarları kurcalamışlar gibi ses kötü geliyor biraz düşük gibi ( bu benim düşüncem her gün aynı müzikleri dinleyince bariz bazı şeyler farkediliyor) benim için en önemlisi ses kalitesi kanımca bu konuda 5800 in üstüne hiç biri su dökemiyor c6 yada diğerlerinin dökebileceğinide zannetmiyorum. Eğer zahmet olmassa senden 5800 orjinal ses kodeklerini temin edebilirsen link gönderebilirmisin.

Anil Sen 4v3 4v4 4v5mü kullanıyosun

anıl kardeş çok teşekkürler surunu hallettim tekrarar flaşladım 2,cf yi yükledim hazır tekrar flaşlamışken daha estetik ikonlar acısından kullandıkça yazarız eline sağlık içi çalışmalar

----------Eklendi @ 14:05:35 ---------- Yazıldı @ 13:58:33 ----------

birde bişi sormak istiyorum oto yükleme yapmak istediğimde sanırım bunların(uygulamaların)hepsini telefona kuruyor ben h.kartına kursun istiyorum yalnışım varsa affola..(omegayı ilk kurdmda oyun paketi vardı bunlrı oto yükledim yarısını tlf yarısını h.karta kurmuştuda ondan sordum...

Anil Sen 4v3 4v4 4v5mü kullanıyosun
menü düzeni sorunu bugun uploud yapabilirsem yapıcam yapamassada uygulamasını paylaşcam sizlere flash atmadan 4*5 ve 4*4 menü düzeni kullanabileceksiniz

----------Eklendi @ 14:35:24 ---------- Yazıldı @ 14:33:48 ----------

uygulama setupların bazıları zorunlu olarak tel hafızasına kuruluyor ona yapcak bişi yok

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
anıl cfw ni kurdum eline sağlık . Benim kota 1mb kaldı. Artık sık giremem şu musıc stopper ne işe yarıyo özeldn yazar mısın

müzikleri durduruyor ama nedense 1dk ile sınırlı

Anil Kurdum Cfwni Müthiş
güzel

----------Eklendi @ 17:41:24 ---------- Yazıldı @ 17:21:38 ----------

benim cfw nin 4*4 ve 4*5 menü modları uygulanan linkleri ramboya teslim edildi artık gerisi ona kalmış.Furkan abi ninde dedigi gibi bazı sıkıntılar var daha yüksek performans için biraz bekleticez sizleri .Ama en son paylaşılanlarda çok ta bi sıkıntı yok kullananlar yazdı zaten stabil oldugu.Yaniburdaki cfw leri atabilirsiniz telefona bişi olmaz. Fakat 3. güncellemelerde düzgün bişi istiyosanız biraz beklicez .Benim ve ümit biraz cfw bilgilerimizi tazelemeye karar verdik.yani bilgimizi çogaltırsak sizlere daha iyi cfw ler sunabiliriz.Bizler maxipower ekibi olarak boş durmucaz c6 fw de ki bazı hatalar düzeltilene kadar bir müddet ofw düzenlicez.Yani asla durmak yok !.Buraya yazdıgınız yorumlarıda dikkaete alıcaz . Yardımlarımızı esirgemicez sizlerden.

sado_27

Üye

madem konu ıle alakasız olan mesajları sılıyorsun bu neden hala duruyor kardeş
asıl bu hak yemek olmuyormu yanı sıze yetkı verılmıs dıye kendı ıstedıgınızı durduruyorsunuz ama hosunuza gıtmeyen yorumları sılıyorsunuz bu haksızlık deılmı bıde bana hak emekten bahsedıyorsunuz burda hahhhhhbeeeeeeeee

Anıl gps klasörünün içindekileri ne yapacağız?

Yöneticiler öyle istemiş olabilir belki tamam kapatalım artık .

----------Eklendi @ 18:51:43 ---------- Yazıldı @ 18:48:36 ----------

konumlama yönteminde wifi secenegi yok .onun için navigasyon filan kullancaksan onu atabilirsin.kullanmıcaksan atmana gerek yok.wifi den konum bulmak için işe yarar. O modu x plore ile (open4all yaması atarken açık olmalı)c/ dizinine atınız .

----------Eklendi @ 18:52:28 ---------- Yazıldı @ 18:51:43 ----------

konumlama yönteminde wifi secenegi yok .onun için navigasyon filan kullancaksan onu atabilirsin.kullanmıcaksan atmana gerek yok.wifi den konum bulmak için işe yarar. O modu x plore ile (open4all yaması atarken açık olmalı)c/ dizinine atınız .

sado_27

Üye
iş haksızlıga bındımı bence konu dahda acılılır kapanmaz
bu nasıl yonetıcıymışkı kendı ısteyıne gore ıstedıgı kısının yorumunu brakıyor ıstemdıgını sılıyor anıl

bunu söylemek bizlere düşmez .

sado_27

Üye
işnize gelseydi düşerdi merak etme herşeyın farkına vardık maxicepte ıcım rahat bundan sonra bu arada maxicep yoneticilerini burdan alkışlıyorumm..
(h5)(h5)(h5)(h5)(h5)(h5)(h5)(h5)(h5)