Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
garmini bos mu geciorsun ?

----------Eklendi @ 01:15:10 ---------- Yazıldı @ 01:09:41 ----------

serdar TTpod 4.40 atmior mu muzik baslatinca ?

Hayır hiçbir atma sorunu yoktur TTpod da. Kendim denedim bizzat.

Soran oldu mu bakamadım ama Güvenlik Kodu istiyor sürekli ve 12345 i kabul etmiyor. Güvenlik kodunu ne yaptınız. SéRD@R'ın 2. CFW'si: Nokia 5230 V50.0.001 FW

Güvenlik kodu 12345 dir. Eğer kendin değiştirmediysen bu kod geçerlidir.

cf yi atarken telefon local modda kalıyor bataryayı çıkarıp takıyorum açılıyor ama cf yi tam yüklediğinden emin değilim bi yardımcı olurmusunuz

saolllunn bi deneyim cevap atarım teşekkürler

----------Eklendi @ 13:03:05 ---------- Yazıldı @ 12:46:38 ----------

hala aynı hatayı alıyorum değişen birşey yok

okan1100

Üye

Oldu çok sağolun NNS ile bulmayı dememistim, telefonu görmemişti birtürlü, neyseki simdi siz söyleyince eski kodumu hatırladım

Maynard

Üye
nokia evolve temasını yapınca ana ekranda telefon simgesi siyah olmuyor yanlarındaki butonlar gibi. Sizde de aynı mı?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nokia evolve temasını yapınca ana ekranda telefon simgesi siyah olmuyor yanlarındaki butonlar gibi. Sizde de aynı mı?

Tema bozuk olabilir.

----------Eklendi @ 15:22:08 ---------- Yazıldı @ 15:17:49 ----------

saolllunn bi deneyim cevap atarım teşekkürler

----------Eklendi @ 13:03:05 ---------- Yazıldı @ 12:46:38 ----------

hala aynı hatayı alıyorum değişen birşey yok

Şöyle diyeyim; aynı hatayı bende alıyordum. Laptopumda Nokia Suite kuruluydu ve tüm CFW lerde telefonum flash bittikten sonra Local mode de kalıyordu. Masaüstü bilgisayarımda Ovi Suite suite kuruluydu. Ondan aynı yöntemle flash attım bu sefer başarılı oldu.

Bende De Local Mode Da Kaliyor Ama Cfw Oluyor Bnce Test Mode Sorun VarmiDiye Bakiyor Eğer Düzgün Atarsan ve Cfw De Sorun Yoksa Sorun Olmaa Bataryayı Tak Çıkar Aç Telefonu Sonra Söyle Sonucu

auruoluk

Üye
o zaman en iyisi anılbaranın 2. Cfw simi olacak

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
o zaman en iyisi anılbaranın 2. Cfw simi olacak

Öyle birşey yok. Bizim burada ürettiğimiz tüm CFW ler aynı kalitededir ve öyle olmak zorunda. Sadece aralarında kalitelerini etkilemeden özellik değiştirerek farklı CFW ler ortaya koyuyoruz. En iyisini kendin bulacaksın. Mesela sen dokunmatik tuş kilidini beğenmiyorsundur, sürüklemeli tuş kilidi modelli CFW yi seçersin bunu bilemeyiz.

----------Eklendi @ 20:47:54 ---------- Yazıldı @ 20:46:42 ----------

ovi store'dan indirdim bozuk olamaz herhalde

Tema uyumsuz olabilir. Bozuk derken, cihaz için uyumsuz olduğundan öyle dedim. Başka temalarda deneyip aynı hata var mı yok mu tespit edebilir misin?

ysatxE

Üye
Rambo Dostum bişi Sorucam Yaw Ben Dün Gece FLas 'Ladım Telefonu Ama Şimdi Pc BağLanamıyom

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonu kapatıp aç öyle dene. Şimdi çok fazla CFW değiştirmek telefona kafayı yedirtebiliyor. Özellikle hafıza kartında sistem klasörü bırakırsan ve öyle flashlarsan.

ysatxE

Üye
Telefonu kapatıp aç öyle dene. Şimdi çok fazla CFW değiştirmek telefona kafayı yedirtebiliyor. Özellikle hafıza kartında sistem klasörü bırakırsan ve öyle flashlarsan.

Kapatıp aç Makmı Ben Sayamadım System DosyaLarınıda SiLiyorumda LocaL Mode'den KaynakLandığını sanıyorum Şimdi Gene FLasLıycam

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çek formatı bilgisayara flashla flashla bir daha localde kalmaz

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
anılın cfwsi çıkınca uzerinde değişiklik yapabilir miYim? Mesela sürüklemeli yerine dokunmatik tuş kilit koyabilir myim?

Maynard

Üye

yok sadece evolve da yaptı. Neyse şart değil onu kullanmak. sağol yine de.