Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bende OmegA tecrübesi vardı. O yüzden sağlam bir CFW daha çıkardım. Ancak bu CFW ile fazla oynamadım. Sadece dışardan elde ettiğim modları uyguladım. Bu modları uygulamakta bir adım atmaktır. Mod listesi'ne baksana. 114 mod uygulanmış durumda kolay mı? Elimde bu CFW nin temeli duruyor. Zaman buldukça geliştiririm artık Diğer modder arkadaşlarımda ellerindeki CFW lerin temelini hiçbir zaman silmesinler ve adım adım geliştirsinler.

gkhn321

Üye

garmini bos mu geciorsun ?

----------Eklendi @ 01:15:10 ---------- Yazıldı @ 01:09:41 ----------

serdar TTpod 4.40 atmior mu muzik baslatinca ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konu yeniden düzenlendi ve yeni bir şekil verildi. Konuya renk katıldı. Ayrıntılar arttırıldı. Daha anlaşılır bir hale getirildi. Her modderin kendi çalışması ayrı ayrı başlıklar halinde sunuldu. Böylece hangi modder ne yapıyor açık seçik ortaya kondu. Üyelerin CFW seçimi kolaylaştırıldı.

okan1100

Üye
Soran oldu mu bakamadım ama Güvenlik Kodu istiyor sürekli ve 12345 i kabul etmiyor. Güvenlik kodunu ne yaptınız. SéRD@R'ın 2. CFW'si: Nokia 5230 V50.0.001 FW

rambo sonunda senin cfwyi flshladim bi kac ekleme ben yaptim su anda gayet guzel gidio sana hata geri bildirimi yaparim eger bulursam elinize saglik beyler

maximodder anılbarandan genel açıklama: arkadaşlar bir aksilik çıkmaz ise pazar akşamına kadar yeni cfw yayında olucak

Tepkiler: gkhn321

auruoluk

Üye
arkadaşlar bir sorum olacak ben cfw leri takip ediyorum 5 aydır. sunriseden pandoraya , omegadan başka büsürü var. evet en iyi cfw ler v60 için max poweeer gibi ama 4 cfw den hangisi en iyisi ? şimdiden teşekkür ederim

ya rambo fwdeki easy keylockda ses var. bu biraz fazla ötüyo oraya daha basit bir bip koyabilirmiiyiz yama şeklinde

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Soran oldu mu bakamadım ama Güvenlik Kodu istiyor sürekli ve 12345 i kabul etmiyor. Güvenlik kodunu ne yaptınız. SéRD@R'ın 2. CFW'si: Nokia 5230 V50.0.001 FW

Güvenlik kodunu kendin önceden değiştirmedin mi? Benim bildiğim, eğer güvenlik kodunu değiştirirsen ve uzun süre kullanmazsan, telefona format attığında soruyor. Sonuçta bilemiyorsun. Bunu unutma, güvenlik kodunu CFW ler değiştiremez. Google'da güvenilk kilidini kırmanın yollarını araştır derim.

Anılbaran yeni CFW hazırlıyor. Onun için önce pitbull16'yı kullanmanı tavsiye ederim. Hata oranı azaltılmış 2. CFW olduğu için. Sormayı unuttum, hangis telefonu kullanıyorsun? Profilinde N96 yazıyorda

ya rambo fwdeki easy keylockda ses var. bu biraz fazla ötüyo oraya daha basit bir bip koyabilirmiiyiz yama şeklinde

Birkaç kişi tuş kilidi için ses koyulabilir mi diye sormuştu. Bende Easy Keylock'un orjinal tuş kilidi sesini koydum. iPhone'un tuş kilidi sesini koyayım mı? Ses yüksekliğinide azaltırım.

auruoluk

Üye
teşekkür ederim rambo abi süpersin

----------Eklendi @ 09:49:31 ---------- Yazıldı @ 09:49:10 ----------

pitbull16 2.

bu gömülü vacuum kill me photobrowser vs tarzı programlar uygulama yöneticisinde gözkmüyor.onlaarın kurulmasını istemiyorum.kaldırmak veya cfw den silmek için ne yapmam lazım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bu gömülü vacuum kill me photobrowser vs tarzı programlar uygulama yöneticisinde gözkmüyor.onlaarın kurulmasını istemiyorum.kaldırmak veya cfw den silmek için ne yapmam lazım

Silemezsin, bunlar CFW nin bir parçası. Eğer çok istiyorsan CFW nin içinden uygulamaların dosyalarını silmen gerekiyor. Bunuda NFE ile yapabilirsin.