gkhn321
Üye
anil yeni cfw ye senden ricam petrol mavisi temasi atarmsn umitnki gibi olrsa ii olr bella-anna ikon üstünde süper duruo petrol mavisi
Rambo Bu FLas Hatası Birde V60 Larda oLuyor SAnırım :S 2 gün önce Omegayı yükLerim Hata vermedi ama şimdi Senin CFw yükLerim LocaL Modede kaLdı: )
OmegA için ne kadar uğraştığımı konuyu takip edenler bilir. v0.1 BETA'dan v4.0 BETA ya kadar kademe kademe güncelledim. Daha sonra önce 4.0 Final, 4.5 Final, en son 4.6 ultimate (en son) finali çıkardım ve Omega'ya son verdim.
OmegA için ne kadar uğraştığımı konuyu takip edenler bilir. v0.1 BETA'dan v4.0 BETA ya kadar kademe kademe güncelledim. Daha sonra önce 4.0 Final, 4.5 Final, en son 4.6 ultimate (en son) finali çıkardım ve Omega'ya son verdim.
----------Eklendi @ 23:24:19 ---------- Yazıldı @ 23:22:49 ----------
Nokia Suite'i sil Ovi Suite'i kur.
evet burdan cikarticagimiz ders kademe kademe gidip hatalari yok etmek
Arkadaşlar ben birşey merak ediyorum şuanlık hala s60v5 'lerde böyle övülecek güzel bir GPS Navigasyon yazılımı yok ama mesela çoğu makinenin içine iGo yükleniyor ayrıca bende var makinede iGo gerçekten çokk kullanışlı övülecek bir yazılım ama bunu neden hala s60v5'e portlayamıyorlar ki ? Gerçekten çoğu kişi iGo yazılımını Symbian'a bekliyor ama yok.Sizce nedir bunun sebebi ? (ForEver iGo)
Katılıyorum. Bu sefer 4 kişiyiz. 4 ayrı CFW var ve hatalar daha çabuk tespit ediliyor. Zaten buradaki CFW lerde hemen 2. versiyon çıktı. Sadece ben çıkarmadım çünkü OmegA'dan elde ettiğim yöntem ile CFW hazırladım ve oldukça sorunsuz oldu 5230da. Arkadaşlar kendilerini artık iyice geliştirirler benim gibiinşallah.
bilemeyizçok şükür ovi maps tamamen ücretsiz ve sesli biçimde her yerde işimi görüyor
----------Eklendi @ 23:36:37 ---------- Yazıldı @ 23:35:26 ----------
Dostum NasıL Kuruyorsun Bu Owi'Yi Ben Kurdum ama Uyduya BağLanmıyor
bilemeyizçok şükür ovi maps tamamen ücretsiz ve sesli biçimde her yerde işimi görüyor
Evet haklısın iş görüyor ama donuk donuk oluyor o sorun var.Yani bulunduğun işaret donup donup ilerliyor.Normalde su mesela nasıl bir şekilde akar hiç kesilmeden ara ara duraksamadan bir şekilde akar işte onun gibi olması lazım aslında.Onun gibi birtek ndrive var.Birde Sygic
Bende uyduya bağlanıyor. OmegA'da bağlanmıyor olabilir. Tavsiyem buradaki CFW lerden herhangi birinin içindeki Rofs2'yi NFE ile açıp, Resource\starter*.rsc dosyalarını alıp, OmegA için kullanabilirsin.
----------Eklendi @ 23:43:20 ---------- Yazıldı @ 23:42:40 ----------
Anna ikonlu uygulamalar arşivi güncellendi (teşekkürler SéRD@R). 21 oyun/uygulama oldu.
----------Eklendi @ 23:44:24 ---------- Yazıldı @ 23:43:20 ----------
Bu konu gerçekten MaxiCep'in en çok hit/cevap ve geri dönüş alan konusu oldu. 154 sayfa bu kadar kısa sürede MUHTEŞEM! Emeği geçen herkese teşekkürler.
Bende uyduya bağlanıyor. OmegA'da bağlanmıyor olabilir. Tavsiyem buradaki CFW lerden herhangi birinin içindeki Rofs2'yi NFE ile açıp, Resource\starter*.rsc dosyalarını alıp, OmegA için kullanabilirsin.
----------Eklendi @ 23:43:20 ---------- Yazıldı @ 23:42:40 ----------
Anna ikonlu uygulamalar arşivi güncellendi (teşekkürler SéRD@R). 21 oyun/uygulama oldu.
----------Eklendi @ 23:44:24 ---------- Yazıldı @ 23:43:20 ----------
Bu konu gerçekten MaxiCep'in en çok hit/cevap ve geri dönüş alan konusu oldu. 154 sayfa bu kadar kısa sürede MUHTEŞEM! Emeği geçen herkese teşekkürler.
Katılıyorum. Bu sefer 4 kişiyiz. 4 ayrı CFW var ve hatalar daha çabuk tespit ediliyor. Zaten buradaki CFW lerde hemen 2. versiyon çıktı. Sadece ben çıkarmadım çünkü OmegA'dan elde ettiğim yöntem ile CFW hazırladım ve oldukça sorunsuz oldu 5230da. Arkadaşlar kendilerini artık iyice geliştirirler benim gibiinşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?