karizmamb
Üye
indır pişman olmassın
Arkadaşım bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım antivirüs programın varsa kapat emulatörü herhangi biyere atmıcaksın normal bi program kurar gibi kur ancak önce sağ tıklayarak sp3 olarak çalıştıracaksın yönetici olarak kuracaksın kurduktan sonra masaüstünde jaf da görünür olucak şimdi indirmiş olduğun cfw dosyalarını c +program files+common file+nokia+datapackage+products+RM-356 içine o 6 dosyayı at( RM-356 klasörü yksa oluştur) telefonu kapat jaf sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır de diğer işlemler senin yaptığın gibi kolay gelsinarkadaşlar gene ben. 2 gündür uğraşıyorum omega 4.6 kuramıyorum. yüklemem yarım kaldığı için buradan soruyorum yeri olmaya bilir ama kusura bakmayın. yaptığım işlemleri ve cihaz özelliklerimi tek tek yazıyorum. yanlış nerede ???
----------Eklendi @ 00:33:29 ---------- Yazıldı @ 00:32:23 ----------
TELEFONUM 5800 XM. YAZILIM VERS 52.07 PC İŞLETİM SİTEMİM WİN 7 32 BİT.
ÖNCELİKLE TELEFONUMUNHAFIZA KARTINA DOSYA YÖNETİCİSİNDEN GİREREK BİÇİMLENDİRME YAPTIM. DAHA SONRA TEL KAPALI İKEN YEŞİL+KIRMIZI+KAMERA+AÇMA DÜĞMESİNE BASARAK FORMAT ATTIM. PC OVİ SUİTE KURDUM (EN SON NOKİA SUİTE GÜNCELLEMİŞTİ, ONU KALDIRIP TEKRAR OVİ SUİTE KURDUM). TELEFONUPC TANITTIM. VERİLEN LİNKLERDEN OMEGA 4.6 İÇİN GEREKLİ OLAN JAF PROGRAMINIİNDİRDİM. 5800 52.07 CORE DOSYALARINI İNDİRDİM. 5800 52.07 İÇİN rOFS2 DOSYASINI İNDİRDİM. ALTTA BULUNAN DİĞER GEREKLİ PROGRAMLARIDA VERİLEN LİNKLERDENİNDİREREK KURULUM İŞLEMİNE GEÇTİM.
1- JAF PROGRAMINI BELİRTİLEN ŞEKİLDE PC KURUP jaf_nok4models.ini" ve "OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe DOSYALARINI BELİRTİLEN DİZİNE KOPYALAYIP ÇIKAN UYARI PENCERESİNDE KOPYALA VE DEĞİŞTİR DİYEREK ATTIM.(BENİM İŞLETİM SİTEMİ WİN 7 OLDUĞU İÇİN DOCUMENT AND SETTİNG KLASÖRÜNDE DEĞİL PROGRAM FİLES ODEON JAF İÇERİSİNDE YER ALDI)
2-İNDİRDİĞİM CORE VE Rofs2 dosyalarını oluşturduğum boş bir klasöre rardan çıkarttım. 6 adet dosya elde ettim.
3- bu 6 dosyayı pc c/program files/nokia/phoenix/products/RM-356 klasörünün içerisine kopyaladım. (nokia içerisindeki diğer klasörleri iç içe kendim oluşturdum)
4-emulgatör yardımıyla jaf programını açtım. gelen uyarıya evet diyerek geçtim.BB5 düğmesne bastım. açılan pencerede sırasıyla manuel flash-dead usb-(normal mode zaten kendisi işaretliydi hiç ellemedim)-factory set işaretledim. crt 308 önündeki işareti kaldırdım. use uni tıkladım.
5- çıkan listeden RM-356 seçtim, çift tıkladım tekrar beni BB5 ekranına yönlendirdi. telefonumu kapalı bir şekilde usb kablosu ile pc bağladım. anlatımdaki resimde olduğu gibi işaretli olması gereken yerler işaretli ve parlaması gereken yerler parlıyordu. flash düğmesine bastım. çıkan uyarıya evet dedim.
6- PROSS POWER ON NOW ve altında searcing for phone yazısı gelir gelmez açma kapama düğmesini hızlıca tıklayıp bıraktım. biraz durdu ve "Searching for phone…Not found!!!" hatası geldi. flasha tekrar basıp aynı işlemi 3-5 defa daha yaptım. tüm işlemleri tekrar baştan yaptım ama hep aynı noktada takıldı kaldı. anlattığımdan ne eksik ne fazla birşey yaptım. nerede hata yapmış olabilirim. sorun ne olabilir. ???
Ha birde RM-356-d 5800 seçiceksin çift tıklama flash bas çıkan uyarıya evet de hemen ardından kısa süreli telefonun açma yerine bas notfoun hatası verirse tekrar flash bas evet de tekrar telefon açma düğmesine kısa süreli bas
Arkadaşım bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım antivirüs programın varsa kapat emulatörü herhangi biyere atmıcaksın normal bi program kurar gibi kur ancak önce sağ tıklayarak sp3 olarak çalıştıracaksın yönetici olarak kuracaksın kurduktan sonra masaüstünde jaf da görünür olucak şimdi indirmiş olduğun cfw dosyalarını c +program files+common file+nokia+datapackage+products+RM-356 içine o 6 dosyayı at( RM-356 klasörü yksa oluştur) telefonu kapat jaf sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır de diğer işlemler senin yaptığın gibi kolay gelsin
bakin unuttgunuz bise var tlefonu direk gormesini istiorsaniz bb5 bolmnde phone mode var onu offline yaparsan direk gorur telefon kapali olcak ondan sonra mcu vs leri secicen
arkadaşlar bu öneri hariç diğerlerini denedim olmadı. birde bu klasörü oluşturup içerisine atacağım bakalım. normalde c/program files/nokia/phoenix/products/RM-356 bu klasörün içerisine atmıştım. birde emülgatörde dikkatimi çeken change also product code yazan yerde bende thavan yazıyordu ve değişmiyo. burası türkçe yara euro 2 olması gerekmiyor mu ???
----------Eklendi @ 02:17:21 ---------- Yazıldı @ 02:16:10 ----------
offline yaptım önce gene olmadı. bende emulgatör normal mode işaretli olarak açılıyo. onu sonradan işaretlememiz gerekmiyo mu. tariflerde öyle yapılmış ???
Sunrise benim değil
----------Eklendi @ 22:53:33 ---------- Yazıldı @ 22:52:40 ----------
CFW yi yükleyen başka arkadaşlarda aynı hatayı alıyor mu acaba (pitbull16)?
tamamdır arkadaşlar ne yaptımsa olmadı. hatta sunrise fate kurulum dosyalarını indirdim ve onun tarif ettiği gibi kurmak için deneme yaptım sonuç gene aynı. Searching for phone...Not found!!! hatası. demekki kurulum dosyalarında değil sorun işletim sisteminden yada jaf kurulumu esnasında heralde. bugün yatacağım artık. sabah oluyo gene cfw siz gecelerherkese yardım ve çözüm önerileri için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?