Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Ovi Suite'i güncelleyip Nokia Suite kurmuşsan bu sorun çıkmış olabilir. Yine Ovi Suite'e dönmeye çalış, Nokia Suite'i kaldır.

kardeşim burda lazım olan programları nerden bulabilirix senin elindekileri bir zahmet uplasanda işimizi garantiye alsak

pitbull16 gerçekten çok süper bir çalışma bravo =) thank you.

Anıl ROMPatcher deki yamalar ne işe yarıyor söyleyebilir misin?

Anıl ROMPatcher deki yamalar ne işe yarıyor söyleyebilir misin?

bir kısmını bende bilmiyorum turn of light =tuş ışıklarını kapatır ,open4all sistem dosyalarını gösterir. C2z resorce üzerinden tena efekti ,tuş kilidi rengi v.s degiştirmek için kullanabilir . İnstalservrr sertifikasız uyg yukleme v.s

anılbaran ben şimdi tlf cfw yükliycem. Telefona format için yeşil-kırmızı-kamera ve açma düğmesi olduğunu biliyorum. Hafıza kartını format için sadece sistem dosyalarını silmem yeterlimi yoksa pc bağlayıp sağ tıklayıp biçimlendir mi demeliyim. Birde cfw yükledikten sonra telefona format atarsam iyi olur demişsin o zaman yüklü dosyalardan silinen olmaz mı

----------Eklendi @ 20:20:17 ---------- Yazıldı @ 20:14:13 ----------

Bu konuda başka fikri olan var mı

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Biçimlendirmek için resim/video vs. yedeklerini alırsan daha iyi olur. Ama yok, benim dosyalarım çok fazla yedek alamam diyorsan sistem klasörlerini sil sadece.

----------Eklendi @ 20:32:36 ---------- Yazıldı @ 20:23:34 ----------

"5230 için MaxiModder - SéRD@R'ın 2. CFW'si" adlı yeni bir CFW yayınlanmıştır ve konuya eklenmiştir. Hayırlı uğurlu olsun.

ARKADAŞLAR CFW YÜKLEMEK İÇİN GEREKLİ DOSYALARI Nokia 5800 İçin: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 KLASÖRÜNE KOPYALAMAMIZ GEREKİYORMUŞ. BENİM NE PC DE NEDE TLF DA BÖYLE Bİ KLASÖR YOK. HEM PC HEM TLF NOKİA ADINDA KLASÖR VAR. BU KLASÖRÜ PC Mİ YOKSA TLF MU OLUŞTURUP İÇERİSİNE GEREKLİ DOSYALARI ATMAM GEREK ANLAYAMADIM.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Onu bunu boş ver. Yerel Disk C içinden gerekli klasörleri oluşturup dosyaları at bu kadar.

gkhn321

Üye

bnde phoneix pro kurlu oldugu icin direk o dosyalar var saniorm furkan en dogrusunu solemis yoksa gerekli klasorleri olustur kardsim

----------Eklendi @ 21:43:51 ---------- Yazıldı @ 21:41:03 ----------

telefon sarj da deneme babinda furkanin cfw ye de el atacam birazdan simdilik bana gore en iyisi anilin ki (dosya yoneticisinden sarki calarken geri yapda menuye atmayi saymassak)

o dedigin sorunu dün not almıştım merak etme düzeltmeye çalışcam güncellemede

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
mpx.exe dosyasında sorun var sanırım. Anıl sizlere verdiğim mod arşivinde Sorun düzeltme modlarında bu sorunun çözümü var galiba.

gkhn321

Üye
indiren çok yorum yapan yok =) ama buda biraz saygısızlık oluyor Emeğe Saygı.

bn 58 e ait olan btun cfwleri deniorum bi furkanın cfw kaldi ona da suan sarjim yok telefonu sarj ettikten sonra bakacam hepsine yorum yazdim cunku

pitbull16 birşey soracağım ya imzasız uygulamalara izin modundan ben beceremedim yine sertifika hatası alıyorum sonra rompatcherden installserver yamasını etkinleştirdim herşeyi yaptım sonuç: sertifika hatası uygulama yüklenemiyor.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İndirilme İstatistikleri kaldırıldı. Güncellemesi biraz zor oluyor, özellikle bir modder arkadaş upload yapınca kendim takip edemiyorum. Her modder indirilme sayısını kendisi kontrol etse daha iyi olur.

arkadaşlar soruma acil cevap verecek biri var mı ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Normalde unsigned olan tüm programlar rahatlıkla yüklenebilir. Neden böyle olduğunu en iyi CFW nin sahibi bilir