hocam ben 5800 normal sürümü indiremiyorum mediafire hata veriyo dediği şu: This file is currently set to private.
When a file is set to private by its owner only the owner of the file can access it. If you are the owner of the file please log into your account to access this file.
If you believe you have reached this page in error, please submit a
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.
acil cevap bekliyorum ne yapmam lazım özel sürüm kullanıyorum şuan bi kaç şeyi hoşuma gitmedi topbar falan o yüzden yoksa çok güzel cfw
hocam ben 5800 normal sürümü indiremiyorum mediafire hata veriyo dediği şu: This file is currently set to private.
When a file is set to private by its owner only the owner of the file can access it. If you are the owner of the file please log into your account to access this file.
If you believe you have reached this page in error, please submit a
.
acil cevap bekliyorum ne yapmam lazım özel sürüm kullanıyorum şuan bi kaç şeyi hoşuma gitmedi topbar falan o yüzden yoksa çok güzel cfw
Arkadaşlar Cmd 17 block hatası alıyordum onu hallettikten sonra işlemin devamında 'cmt yazma hatası' aldım ve telefon beyaz ekranda kaldı uzun bir süre. Endişelenip usb den çıkardım ve şuan telefon açılmıyor. Yardımcı olur musunuz
bir de merak ettiğim bir konu var. bu çevrimiçi paylaşım hedesini neden kaldırıyorsunuz? sistemin daha hızlı kullanılabilmesi için mi? bu çevrimiçi hedesini flaşı çaktıktan sonra kendimiz kuramaz mıyız yok mu öyle bi seçeneğimiz?
Konuya olan ilgiye bağlı. Eğer bu şekilde cevaplar gelmeye devam ederse 1 hafta sonra listeyi yayınlayacağım. İnşallah liste düzenli olacak ve bu sayede sizde kolayca seçimlerinizi yapabileceksiniz.
ya furkan kardes kım ne yaparsa kendıne yapar cok bılmısler yuzunden boyle oldu durumlar ama sen sımdılık yayınlarsan ıyı olur 1 saat felan herseyı hazırladım ındırıp kurmam gerekıyo musade edersen bu emege
Emeği geçen arkadaşlara çok tşk ederim bundan önce de zaten ultimate sp2 yi kullanıyordum bu da gayet güzel olmuş yalnız şarj süresinde bi değişiklik war İON battery Time isimli programı kullanıyorum önceki sürümde de bu wardı bende maximum %100 şarj olduğunda 2 gün olarak gösteriyordu şu anda 2 gün 11 saat gösteriyor ? şarj süresiyle ilgili bi şey okumadım ama güzel bi özellik olmuş tşk ederim. Bir üst sürüm daha çıkartıcak mısın ? belle ultimate sp1 sp2 gibi mesela hani ufak tefek hataları giderme anlamında soruyorum?
linkller inmiyo mu hala yoksa biz mi beceremedik
telefonda sunrise yuklu batarya ile sıkıntılar olmaya başladı eskiden 3 gün giden batarya şimdi 24 saatte bitiyor yeni batarya aldım o da aynı geçici olarak tavsiye edebileceğiniz şöyle hızlı batarya iyi giden bir CFW istiyorum
lütfen hemen cevap verirseniz belki burası yanlış yer ama hangi cfw e baksam en iyisi en hızlısı '' O '' oluyor
ucunda emek var konu acılmıs halde duruyo ee sorun yok konu boyle devam ederse 1 hafta ıcınde acılacak duzgun bı sekılde felan zaten duzgundu herkes ındırıyodu kafanıza gore yok duzenleme yapılacak mecbur ınecek dıe dusunup duruyon amacın ne yanı 1 hafta sonra acmakla tamam yapmıssın ALLAH razı olsun ama boyle oyalamaklada bılmıom razı olur mu....