Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

ogzhnoTr

Üye
Anlamadın Alırım almasınada. Başka bir batarya bulup denemem gerek ilk önce. Ya aldığımıda şarj etmezse ? Boşa gider.

O da doğru.Umarım çaresini bulursun.Bende şu lanet portu bitiririm.Bir bakmanızı istiyorum.Sizcede yararlandığım kaynak doğru bir port işlemi mi?

ogzhnoTr

Üye
Olabilir. Ama C6 portununki gibi portlanmıyor olabilir.

O da doğru.Umarım çaresini bulursun.Bende şu lanet portu bitiririm.Bir bakmanızı istiyorum.Sizcede yararlandığım kaynak doğru bir port işlemi mi?

C6 port için evet.

O klavye için falan hani bazı dosyaları sil diyorya silsem sorun çıkarır mı?Denemek gerek.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C5-03'ü portlamak veya C5-03'e C6 portlarmak çok büyük bir olay olur

ogzhnoTr

Üye
C5-03'portlarsak ne olcağnı anlamıyorum.

Ekteki insert dosyasini indir c5 fwye at sildikten sonra

Olursa artık dosyaları silip uygun hale getiririz

Elbette

- - - Eklendi - - -

Yalnız orada sil denilenlerin 4-5 tanesi vardı.Ben de onları sildim.Sonra ektekini fw ye attım.Acaba nolcaK?Olursa tüm s60v5 ler için yaparız sonra c6-01 portuna yavaş yavaş başlarım.Pr1'e
.

Elbette

- - - Eklendi - - -

Yalnız orada sil denilenlerin 4-5 tanesi vardı.Ben de onları sildim.Sonra ektekini fw ye attım.Acaba nolcaK?Olursa tüm s60v5 ler için yaparız sonra c6-01 portuna yavaş yavaş başlarım.Pr1'e
.

C6-01 biraz zor. Ama denemekten zarar gelmez

Elbette

- - - Eklendi - - -

.

Dil dosyalarını sil ing hariç. Sonra eklersin.

Aynen.Bizim Nokia işlemcilerimiz 600Mhz'den 434'e sırf bataryayı koruma amacıyla düşürülmüş.Yani bizimki normalde 600.Zorlanırsa 680'e bile çıkabilir.Bir de SYMBIAN LATINO gerçekten 536Mhz'Yi nasıl yaptı?

- - - Eklendi - - -

Tmm.Dil dosyalarını da sileceğim.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Latino göz boyuyor. Madness'in verdiği linkten devam edersen sevinirim