Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Güzel görünüyor ancak siyah arkaplan tercih ederim. Çünkü açılış ekranına uyması lazım Özrün kabul edilmiştir

Bu arada T.C.K yazısını çok beğendim. Aynı yazıyı siyah zemin üzerine beyaz yazı rengi olacak şekilde yapabilir misin?

TAMAM YAPARIM ANİMASYON BÖYLE OLSA OLURMU?

Senden önce ben kafayı yiyeceğim. Bundan önce neler neler denedik çalışmadı. Herkeste (en azından 5800'ı olan) çalışıyor, bende de çalışıyor. Sende niye çalışmıyor bilmiyorum.

.

sen hangi stili kullanıyorsun ve ekleme çıakrma herhangi bir mod değiştiriyormusun yada bileşen siliyormusun kardeşim

kenanaba

Üye
klavye mükemmel rompatcher skyfire dahili bileşen hatası veriyor

emeği geçen ve yardımda bulunan herkese teşekkür ederim . yanlız açılma- kapanma sesine hala alışamadım babam farklı hat takmak içn telefonu istedi kapat tuşuna bastı '' KAPANMA SÜRECİ BAŞLATILDI ''diyince babam hey yavrum ne günlere geldik telefonmu robotmu belirsiz diyo

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

TAMAM YAPARIM ANİMASYON BÖYLE OLSA OLURMU?

Karanlıktan aydınlığa olursa uyumlu olur

İKİ ÇEŞİT YAPTIM....

-1-

-2-

Yukarı doğru çıkan değilde, olduğu yerde karanlıktan aydınlığı görünen anka kuşu olursa iyi olur

klavye mükemmel rompatcher skyfire dahili bileşen hatası veriyor

Yüklemeye çalıştığın programların indirme linklerini iletir misin? Kendi kullandıkların olsun.

Süper

Sesi bize iletenden Allah razı olsun Herkes beğeniyor. Bu arada bu sesin tenha ortamlarda çıkmasını engellemek için animasyon başlığı gibi telefonun ekranına dokunmanız yeterlidir

Baysan17

Üye
hocam bu telefon mesaj almıyor herşeyi denedim özel sürümü baştan yükledim yine aynısı local modede takılı kalma sorununuda çözdüm yine düzelmedi ne yapmam lazım şimdi benim ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hocam bu telefon mesaj almıyor herşeyi denedim özel sürümü baştan yükledim yine aynısı local modede takılı kalma sorununuda çözdüm yine düzelmedi ne yapmam lazım şimdi benim ?

Bir de normal sürümü yükle. Ona topbar ve ekstra uygulama gerekmiyor. Bakalım düzelecek mi?

peki usta orjinal firmwareye geri dönmek istersek nasıl yapcaz?? yani flash dosyalarını nerden bulabiliriz?(n97 mini??)

mesko53

Üye
x6 ya yükledim sarj ve sebeke gözükmüyo sadece operatör ismi var ?