Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

kolay gelsin cfw on numara arkadaşlar ellerinize sağlık tck v1 stil2 deki fontu tckv2 bele beta2 de kulansam sorun çıkarmı teşekürler

bi sorum daha olacak , telefon tuş kilitli olduğu halde ne zaman baksam ev ekranı haline ve ışığı yanıyor ?

Iceberk

Üye
öncelikler çalışmalarınız için sizi tebrik ederim ve teşekkür ederim

ben bu cfw nizi telefonuma aynen yaptım lakin format attığımda sadece pin ve güvenlik sorusu soruyor yani önceden ben kendim ülke seçerdim saat tarih seçerdim şimdi direkt geliyor sadece pin giriyorum bu durum normal mi? yoksa telefonum formatlamıyormu?

normal açılışta uğraşmamak için kaldırmışlar

Telefon kapalı olacak.

O hatayı telefon açık olduğu için vermiyor. Nedeni telefonun sürücüsü yüklü olmadığı için jaf telefonu göremiyor.

Çözüm;
Tel açık bir şekilde pc ye bağla windows telefonun sürücüsünü yükleyecektir. Sonra flash atabilirsin.

ByKatre

Üye
Metalci melek olmuş Metalist Angel

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeş hatta rofs a göre modlanmış accel kurdum o halde bile çalışmadı yaa kafayı yyiecem artık yemin ediyorum denemediğim şey klamadı

Senden önce ben kafayı yiyeceğim. Bundan önce neler neler denedik çalışmadı. Herkeste (en azından 5800'ı olan) çalışıyor, bende de çalışıyor. Sende niye çalışmıyor bilmiyorum.

bi sorum daha olacak , telefon tuş kilitli olduğu halde ne zaman baksam ev ekranı haline ve ışığı yanıyor ?

İlginç Telefonu kapatıp açmayı dene, tuş kilidi bileşeni sonlanmış olabilir.

bura tartışma konusu degil arkadaşlar. Özelden halledebilirsiniz

killer78

Üye
Rambo usta cfwdeki son gelişmeleri resimler yardımıyla özetler misin son durum nedir?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo usta cfwdeki son gelişmeleri resimler yardımıyla özetler misin son durum nedir?

Biraz merakta kalsan Şimdilik henüz geliştirmeye çalışıyoruz. Daha doğrusu yeni gelişmeler olacak mı diye merakla bekliyorum. İkide bir Beta çıkarmak benim de hoşuma gitmiyor. En stabil versiyon için zaman gerekiyor

Diğer resimlerden pek farkı yok önceki sayfalarda yayınlamıştım

killer78

Üye

teşekkürler Usta iyi çalışmalar...