Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

tm dostm sagol .d

Baysan17

Üye
hocam benim telde bi sorun daha çıktı mesaj almıyorda göndermiyorda ne yapayım ?

Baysan17

Üye
he he sim takılı neyse bosvr ztn kmse mesaj atmıyo .d

- - - Eklendi - - -

he he sim takılı neyse bosvr ztn kmse mesaj atmıyo .d

Abi o değilde açılış ve kapanış seslerine bayıldım Crysis'ten felan mı aldınız? Yapanın eline sağlık valla süper olmuş

Hangi programı yüklemeye çalışıyorsun, link at bende deneyeyim. Normalde biz sertifikasız uygulamalara izin veren hack yöntemi kullandık.[/QUOTE]

sayfanın başında T.C.K Yazılım Pakedi nin içerisinde ki quickoffice ve adobe reaDER proğramlarını denedim ikiside sertifika hatası verdi

[QDUOTE=Metalist Angel;5069621]o yanlış sertifikalamadan oluyo sis content ile dosyayı açıp sertifikaları silmen gerek[/QUOTE]

arkadaşımın dediği yöntemle hallettim sorunsuz çalıştı . ilgilenen herkese teşekkür ederim

belle yi yükledim ama hiçbir fark yok sadece iconlar değişik bumudur yani ayrıca
T.C.K v1 Ultimate Final SP2 Nokia X6 V40.0.002 Stil 1-2-3-4-5 x6 için hiçbirinde mediabar daki accel switc çalışmıyor bunu x6 ya modlayan arkadaşa sonsuz selamlarımı iletiyiroum.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Metalci Melek (Metalist Angel), helal olsun bütün sorulara yetişmissin, sağolasın.

Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
..............Telefon boot hatasi...

AGa bu nedir ya bunu diyo flash atarkenn

Telefonun şarjı tam olmalı. N97 kullanıyorsan FLASH'a bastıktan sonra telefonu takmalısın diğerlerinden farklı olarak. Hiçbiri olmadıysa telefonun pilini çıkar tak ve tekrar flaş atmayı dene.

hocam normal sürümden de bişey sildinizmi herşeyi yerinde duruyosa yarın bide onu deniyeyim

Konuda yazıyor. Ekstra birşey silmedik.

Abi o değilde açılış ve kapanış seslerine bayıldım Crysis'ten felan mı aldınız? Yapanın eline sağlık valla süper olmuş

Konuda Emeği Geçenler kısmına bak, orda yazıyor

Senin X6'da bu sorunu çözemedik, X6 testerimizde yok.

sistemim win7 ve nokia kalsöründe phoenix die bir klasör olusmuyor yok

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aslında konudaki anlatımı adım adım atlamadan anlayarak okursanız hiçbir sorun oluşmaz, oluşsa bile çok bilindik şeyler olur iki dakikada çözeriz.

Kaç kere şahit oldum, adam hata var CFW'yi kuramıyorum falan diyor sonra uğraşıyoruz en sonunda anlatımda bir adımı atladığı ortaya çıkıyor. Bir de "okumuştum anlamamıştım" veya "çok karışık geldi hepsini okuyamadım" diyorlar.

yok tektek yapıyorum bu adımları program filesta olucak dimi bunlar x86 oldugundan galiba dosyalar yok dior programda

- - - Eklendi - - -

tamamdır buldu sımdı

- - - Eklendi - - -

AÇMA DÜGMESINE BAS!
Telefon Araniyor... Bulunamadi!!
Geçerli P-: 90009699
P- nokia modül versiyon 01.02
USB baglanti kuruluyor...
AÇMA DÜGMESINE BAS!
Geçerli P-: 90009699
P- nokia modül versiyon 01.02
USB baglanti kuruluyor...
AÇMA DÜGMESINE BAS!
n97 sahipleri flash diyip sonra takın demiştiniz öyle yaptım fakat bunlar yazıyor

iki üç kez dene

- - - Eklendi - - -

flasha bas telefonu tak bulamazsa yine bidaha yap

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Telefon kapalı olacak.