Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belle simgelerindeki bütün sorunları çözdüm! Artık cümle içinde belle simgeleri hatası, belle simgelerinin yerlerinin dengesiz olması gibi hiçbir sorun kalmadı. İşte görüntüler:

Sıra geldi diğer hataları çözmeye

hacı bu oolmamış sanki

- - - Eklendi - - -

resimlerde simgeler kayık biraz

killer78

Üye
evet navi bardaki simgeleri ya tam yanlara yaslasa veya ortalasa daha şık duracak biri ortaya yakın duruyor biri tam kenara yapışık

tahminim yataydaki simgeyi düzeltmek icin simgeyi sağa kaydırmış bu seferde dikeydeki görüntü bozulmuş ama bu da düzelir sorun olmaz

Atacan-

Üye

aslında öyle yapmaması lazım simgenin. Acaba farklı fontta yapıyor mu

Fontun hizalanmasından dolayı o hata.
Her font dosyasını düzenlemeli 4 dünüde.
Üsteki nasıl ortalanmışsa oda ortalanır.
Bi font dosyasının içindeki simgeyi düzenlememiş bence.

Ben başka bir font kullanmak istiyorum ama bu fonta gömülü olan simgeler olmadığı için sapıtıyor benim istediğim font.. Çözemez miyim acaba bu sorunu?

Atacan-

Üye
Ben başka bir font kullanmak istiyorum ama bu fonta gömülü olan simgeler olmadığı için sapıtıyor benim istediğim font.. Çözemez miyim acaba bu sorunu?

Konuda font desteği vereceklerinden bahsetmişlerdi.
Kaç çeşit uyarlıyacaklarını ve hangi font kullanacaklarını bilmiyorum .

Tepkiler: Headbang95

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu belle işine normalde hiç girmeyecektim. Sonradan HEX değerleriyle oynayınca olumlu sonuç aldım. İşi yürütme kararı aldım ve tahmin ettiğim gibi CFW git gide stabiliteden uzaklaştı.

Simgelerin yeri hakkında yardımcı olabilecek birilerini bekliyorum. Yazı tipi ile alakalı değil. Çünkü yazı tipinde bir simgeyi sola çekince, bir menüde düzelirken diğerinde bozuluyor.

- - - Eklendi - - -

Simgelerin yerini sıkıntı etmezseniz CFW'de sorun kalmadı.

Örneğin başka bir font indir. İçinde dört tane dosya olan. onların hepsini ayrı ayrı editle. Yani birini editleyip farklı adlarla 4 tane kaydetme. Böyle denedin mi hiç?

killer78

Üye
usta yeri düzgün olsa çok şık olur bence yardım istemen en iyisi

- - - Eklendi - - -

usta bide böyle bi sorun var bakarsanız sevinirim belkide düzeltmişsinizdir yeni sürümde
sol alt köşede İ harfi çıkyıor bazı uygulamaların kurulumunda

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belle simgelerinin yerini tamamen düzene koyacak yeni bir yöntem daha buldum

Düzelttim.

Şu an T.C.K V2 BETA V2'yi modluyorum.Tüm private dosyalarını değiştiriyorum.Sistem Modlama başlığına bakın daha fazla bilgi için