bişey dicem bütün cfwler arasında en iyi cfw diyeblrm çok teşekkürler arkadaşlar açılış ve kapanış sesine bayıldım. Sorun bulamadım cfwde tek sorun ram düşük buda daha beta sürümde mevcut daha sonraki güncellemelerde olmaz. Gerçekten çok harika cfw olmuş emeği geçen herkese çok teşekkürler
Verdiğin programlarda dahili bileşen hatası aldım ancak UninstallKing v1.0 Türkçe olan düzgün çalıştı. Bu programların artıklarını da temizleyeceğiz artık.
Ben boşuna mı T.C.K Yazılım Paketi vermiştim ha? Şimdi söyle bakayım, senin keyfine göre ordan burdan indireceğin programların hatalarını biz çekmek zorunda mıyız? Evet hataları aldım ve düzelteceğim de ancak bundan böyle bizim yazılım paketi dışındaki herhangi bir programdan hata alırsan artık düzeltmiyoruz haberin ola. Burda hata senin.
Uninstallking ÇALIŞIYOR. Sadece sende çalışmıyor. Başka telefon kullansaydın birşey demezdim. Telefonun sorunlu.
Titreşim derken?
Verdiğin programları indirmek amma zahmetliymiş
Verdiğin programlarda dahili bileşen hatası aldım ancak UninstallKing v1.0 Türkçe olan düzgün çalıştı. Bu programların artıklarını da temizleyeceğiz artık.
Ben boşuna mı T.C.K Yazılım Paketi vermiştim ha? Şimdi söyle bakayım, senin keyfine göre ordan burdan indireceğin programların hatalarını biz çekmek zorunda mıyız? Evet hataları aldım ve düzelteceğim de ancak bundan böyle bizim yazılım paketi dışındaki herhangi bir programdan hata alırsan artık düzeltmiyoruz haberin ola. Burda hata senin.
Dahası var, Eğer T.C.K v1 Ultimate Finap SP Yamalar'ına girersen aynı adrete görürsün.
Dokunmatik titreşimini kendin Tercihler'den kaldırabilirsin. Ancak tuş kilidi titreşimini kaldıramam. Üyelerin yarısı olsun yarısı olmasın dedi bende ekledim. Yamalardan kaldırabilirsin yine de
Yazılımı yükledim gayet güzel ve stabil çalışıyor. Bu işe baya emek verildiği belli arkadaşlar. Olumsuz yorumlara da kafanızı takmamanızı rica ediyorum. Şahsen yazılımı çok beğendim kendi kullandığım uygulamalar vardı. onlarıda programa gömüp flashladım. Yalnız bu tema efektleri biraz kasıyor gibi. Efektleri kapatınca hızı gayet iyi hatta orjinal yazılıma göre fark atar diyebilirm. Emeğinize sağlık arkadaşlar. Süper bir yazılım olmuş.
işte bu yaaa...ama nokia pure yazı fontu n97 minide çok hatalı ama beta ikide kullanılan yazı fontu süper ve c5-03 ün tuş kilidini modladım...tam istediğim gibi oldu herşey mükemmel sağolun ...bundan sonraki çalışmalarınızı itina ile takip edecem hayırlı geceler