Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

iyi ama beklediğimiz bi çalışma değilmiş hiç bir farkı yok öbürkü cfwlerden küçük ayrıntılar hariç elineze sağlık

Arkadaşa katılıyorum...

bu zamana çok cfw yükledim ama her cfw den sonra ( en uzunu 1 haftadır ) tekrar ProXpress (ofw mod) versiyonlarından birini yükledim... şu anda ProXpress Lite yüklü. Sizden ricam cfw mod için harcadığınız zamanın bir kısmını ofw mod hazırlamak için ayırabilirmisiniz...

Bu arada şu radyo dinlerken telefon donma sorununa çözüm bulunabilse on numara olur... Rds siz radyo mümkün değilmi?

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar neyin kafasında olduğunuzu anlamadım. Beta'nın anlamını bilmiyorsanız söyliyim : geliştirilen sürüm. Sizin kararlarınızada saygımız var ama sizin emeğe saygınız yok. 11 telefona cfw çıkarıyoruz.

Beta nın anlamını biliyoruz olay niye beta yayınlıyorsunuz kararlı sürümü yayınlayın meselesi değil...
Telefonumuzun ram ve performans düzeyi belli...
yok yere cfw yüklerek telefonu kastıracağımıza performanslı bir ofw mod yapılsa iyi olur kanısındayım...

Belle benzetmesiydi bu farkındaysan.Üstelik Beta 1 idi.Saygılı OL!

ogzhnoTr

Üye

Ram sorunu yok performans sorunuda. Telefonu v2'ye geçirdiğimden beri 1 saniye bile kasma görmedim. Siz istiyorsunuzki ram'i 512MB yapalım, işlemciyi 1ghz yapalım. İmkansızı istemek elinize hiç birşey geçirmez. Eskindende dedim yine diyorum. İstediğiniz performansı görmek hissetmek istiyosanız kendi cfw'nizi çıkarın onu kullanın NOKTA

V2 ye v1 deki orjinal c6 temasını atsam çalışırmı?

M. tAHA

Üye
beyler bi sorun yok büyütmeyin. Herkes fikrini söyleyebilir.Bizim bu fw miz TCK ailesi olarak belle benzetmesiydi. SIradaki projelerimizde zaten ofw var. Ama şimdi önemli olan belle cıkarmak değil TCK nın bellesını cıkarmaktı. Kullanıp kullanmamak size kalmış.

- - - Eklendi - - -

n97 classicde özel sürümü yükledim. araçlarda extra buton yok. kendim indirdim kurdum. extra butona tıklıyorum açılmıyor.
nasıl yok. tekrar ındırıp flashlayabilir misin

- - - Eklendi - - -

gerekirse yenıden düzenleyip uploadlayım.

ertosun

Üye
ben şahsen özel sürümü yüklediğine inanmıyorum.

sanırım n97 özel sürüm ile beta2 dosyalarının ismini karıştırmışsınız. özel sürümü flaşladım belle bar olmamıştı. beta2 yi flaşladım. belle bar, extra butonda çalışıyor.
emeğinize sağlık..

M. tAHA

Üye
dosyalrın ıkısındede beta2 yazıyor ama birinde özel surum yazıyor neyse sorun buysa düzeltilir

- - - Eklendi - - -

bu arada kontrol ettım bı sıkıntı yok gıbı ısmındede

killer78

Üye
rambo usta ufak tefek yazılım hataları ve çok fazla yazım hataları dışında cfw hatasız :-) istersen 5230 kullanıcısi olduğumu söyleyeyim ve hataları sayayım. 1.Keylock uygulaması dahili bileşen hatası veriyor.(resource/apps klasöründe Keylock.mif kalmış.silince düzeliyor. 2.uninstallking uygulaması sorunsuz kuruluyor.ancak uygulama açılıyor anında uygulamadan atıyor yani program kullanılamıyor(2 ayrı uninstallking sürümünde denendi. 3.Nokia browser ile dosya indirdiğimde indirme tamamlandı yerine indirme seçlandı yazıyor 4. Mesajlar\ayarlar\diğere girdiğin zaman ordaki ok işaretini ve seç yazılarını göreceksin zaten sadece diğerde değil kısa mesaj ayarlarında filan ve benim bilmediğim bir çok yerde 5. Kontör sorguladığımda istek yapılıyor yazıyor sonraki kısa süreli pencerede tamam yazması gerekirken "seç" yazıyor

ertosun

Üye

M. tAHA

Üye
tamam. Hayırlı olsun

killer78

Üye
6. Ttpod yazılımının "patch 4"ü dahili bileşen hatası veriyor. Umarım finalde bütün bu hatalar giderilir ve sorunsuz bir bellenin tadını çıkarırız :-)

- - - Eklendi - - -

7.Nokia Browserla TCK v1 finalin yamalarını indirdim inen dosyaların isimleri karman çorman inen dosyanin isminde artı işareti ve tikler var bide bu sorun var başka sorun göremedim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

BENDE 5230 KULLANICISIYIM.
1. Easy KeyLock bende sorunsuz kuruluyor ve çalışıyor.
2. Unistallking bende sorunsuz kuruluyor ve çalışıyor.
3. Bunun için sıfırdan belle kodlaması yapacağım ve bütün kelime hataları düzelecek.
4. Bunun için sıfırdan belle kodlaması yapacağım ve bütün kelime hataları düzelecek.
5. Bunun için sıfırdan belle kodlaması yapacağım ve bütün kelime hataları düzelecek.

Bana dahili bileşen hatası aldığım TÜM programları uploadlayıp gönderebilir misin? Hepsini tek tek deneyeceğim ve hata verenleri düzelteceğim. Merak ediyorum, 10BİN KİŞİ İNDİRDİ BİR TEK SEN BÖYLE BİZDE OLMAYAN HATA RAPORU sunuyorsun çok ilginç
7.Bunun için sıfırdan belle kodlaması yapacağım ve bütün kelime hataları düzelecek.

killer78

Üye
usta easykeylock değil sadece keylock

- - - Eklendi - - -

ya sanki cfwyi kötülemek için söylüyorum v1den bu yana uninstallking çalışmıyor iste

topbar ttpod ile hata verir ztn o başka yazılım yüklesende aynı

ya n97 miniye özel sürümü kurdum fakat tek bi hata war o da şebeke we şarj göstergesi görünmüyor...bide normal beta 2yi kurcam bide ona bakıp haber wereyim...