Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Ablam aradı bugün Mesajlardaki sohbeti ekrana kısayol olarak ekleyemezmiyiz diye sordu. Şunun bir çözümünü bulalım

Bu arada evet yamalar bendede sorun çıkardı

normal de menü de ikonu vardı biz kaldırdık diye biliyom . Tekrar dan simge koyman için 18 yaşında olman ve kendine ait motorunun olması lazım (su motoru da olur ) sen tut bizim cfw leri ablana ver ablan kullansın telefonu olur mu öyle şey senden başkası kullanamaz yasak

ogzhnoTr

Üye

İyi ablamlar bize gelsin ofw flaşlıycam. Zaten zor ikna etmiştim.

- - - Eklendi - - -

navibar şeffaf değil mi

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bende çok yavaş iniyor sizdede öyle mi?

şeffaf ama yine araba resmindeki sorun gibi. ama araba resmi yok.

M. tAHA

Üye
çok şükür n97lerın uoloadları tamamlandı söz sende rambo

Tepkiler: downsoon
n97 minide hangi degsklıkler war göze carpan?

M. tAHA

Üye
n97 mini için söyleyim: hız çok güzel...

şuan an mobilden giriyorum akşam yapcam bakalım nasıl peki şarj göstergesi ve şebeke göstergesi bellede olduğu gibi mi? Yoksa bildiklerimiz gibi mi?

M. tAHA

Üye
şuan an mobilden giriyorum akşam yapcam bakalım nasıl peki şarj göstergesi ve şebeke göstergesi bellede olduğu gibi mi? Yoksa bildiklerimiz gibi mi?
normal modu n97 mini de nasılsa aynı ama özel modu uygulayıp proları yukleyınce belle gıbı oluyor

*-king-*

Üye
memcheck, oto installer ve kill me uygulamalarını yuklerken dahili bileşen hatası alıyorum onu nasıl halledebılırım

tamamdir aksam yapınca görüşlerimi buraya yazarım

ertosun

Üye
n97 classicde özel sürümü yükledim. araçlarda extra buton yok. kendim indirdim kurdum. extra butona tıklıyorum açılmıyor.

djediz

Üye
n97 mini ye yükledim kamerada olmuş teşekkürler beta2 hayırlı olsun

iyi ama beklediğimiz bi çalışma değilmiş hiç bir farkı yok öbürkü cfwlerden küçük ayrıntılar hariç elineze sağlık

Tepkiler: kemalulu3737