Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

killer78

Üye
rambo usta benim 5230 telefonun kutusundan usb kablo çıkmadı flaşlamak için 5800ın kablosunu kullansam olur mu ayrıca flaşlama sırasında telefonu OFFLINE MOD yapmak zorundamıyim ayrıca Atacan bi cfwsinde tamamen türkçe topbar kullanmış ondan istesen uymaz mıki bizim cfwye

teşekürler arkadaşlar cfw gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık kolay gelsin

Tepkiler: Silinen Üye 94869
çok açıklayıcı bir anlatım olmamış kusura bakma kafa karıştıyor bıraz

killer78

Üye
rambo nokia browserda indirme tamamlandı yazması gerekirken tamamlandı yazmıyor başka bir şey yazıyor tik var bide landı yazıyor beta 2de bunuda unutmayalım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Ben 5800 kablosuyla Sony Ericsson Xperia Pro'yu bile bilgisayara bağlayabiliyorken nasıl sorun yapsın ki

Böyle cins soruları nerden buluyorsun. Konudaki anlatıma uyarak flaşla, başka bir yere değil.

Topbar'ı Anılbaran verdi ve bende mümkün mertebede düzenledim ve bu daha iyi bir topbar. Beğenmezsen zaten sonradan kurulan bir uygulama olduğu için ya kurmazsın ya da gider başka versiyonlarını bulup onları kurarsın.

çok açıklayıcı bir anlatım olmamış kusura bakma kafa karıştıyor bıraz

Ben her yönüyle anlatınca "kafa karıştırıyor", tek yönlü anlatınca "o ne, bu nasıl, bunu nasıl yapacağım" diyorsunuz

rambo nokia browserda indirme tamamlandı yazması gerekirken tamamlandı yazmıyor başka bir şey yazıyor tik var bide landı yazıyor beta 2de bunuda unutmayalım

Unutmadık. Ancak sen yine de Beta 2'de karşılaşırsan söyle.

rambo hayirli olsun kardes beta 1 i yuklemis bulunmaktayim iste tespitlerim:
1.Rom pathcer ve auto installer dahili bilesen hatasi verdi(rm625)
2.Navibardaki rehber ikonu kaymis
3.Menudeki rehbere isim verebilirdin normal sekilde apprenamer ise yario ama matrixmenu den de duzenleniodur herhalde
3.Startup cok acaip olmus ama daha sessiz olabilir
4.Belle efektini az biraz kullandim ama biraz yavas gibi geldi manifest olarak super turboyu kullanabilirsin(kullandiysan sorun yok)
5.Icon olarak olarak quanta icon kullanmani oneririm belle ile iyi gidiyolar
6.Scrolling sanirim v1 ile ayni gayet iyi kurcalamya luzum yok

Finalde gorusuruz artik insallah

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

1.Normalde vermemesi gereken hataları vermiş, bir sonraki versiyonda düzeltilecek.
2.Bazı simgeler böyle kaymış, bir sonraki versiyonda düzeltecek.
3.Beta 2 ile düzeltildi.
4.Beta 2 ile ses yüksekliği 7. seviyeden 6. seviyeye alındı.
5.Belle efektini düzeltmeyi düşünmüyorum, manifest kullanınca bozulmalar oldu. Finalde belki başka bir tema efekti kullanırız.
6.İkon değişikliği yapmayı düşünüyoruz. Çünkü üzerinde bir çok düzenlemeler yapılmış stabil versiyon.
7.

allah rızası için yazı tipini değiştirin telefondan soğudum

n97 minide telefon bulunamadı hatası alıyorum...ustalar bi el atsa

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
allah rızası için yazı tipini değiştirin telefondan soğudum

Yamalara çeşitli yazı tipleri ekleyeceğiz. Bana birkaç yazı tipi önerebilir misin? Gülücükleri ve simgeleri bozmayan tipten olsun mümkünse

n97 minide telefon bulunamadı hatası alıyorum...ustalar bi el atsa

Telefonunu kapatacaksın. FLASH butonuna bastıktan sonra bilgisayara bağlayacaksın, güç düğmesine basman gerekmiyor.

- - - Eklendi - - -

Video nasıl olmuş hiç bir fikir beyan etmediniz

yarın bende bitane var onu uplarım

- - - Eklendi - - -

yarın bende bitane var onu uplarım

üstad bence beta2 ve videosu süper ellerine sağlık kolay gelsin

hala aynı hatayı alıyorum ya off 2 saattir deniyorum olmuyor

Açılış ve kapanıştaki sesler bilim kurgu filmlerindeki seslere benzemiş
Sistem tck v1de ve v2de kasıyor bunum sebebi performans modlarımı? Orjinal portlarda(c6) sistemde hiç kasma yok ama 28-30mb ram var performans modları olan cfw lerde ise 45-55mb arası ram oluyor. Performans modları ramı sistemden kısarakmı alıyor?

- - - Eklendi - - -

hala aynı hatayı alıyorum ya off 2 saattir deniyorum olmuyor

Tel kapalı bir şekilde pc ye tak... Flash a tıkladıktan sonra hemen telin açma/kapama düğmesine bir kez bas bırak (basılı tutma) bundan sonra teli görmesi gerekyor olmassa aynen olana kadar dene.

- - - Eklendi - - -

2 cfw nin farkı ne olacak peki ?

beta 1 deki bazı hataların giderilmiş versiyonu.

bi deneyeyim haber vercem üstad ilk defa yapıyorum hatalarım olabilir:/

Tel kapalı bir şekilde pc ye tak... Flash a tıkladıktan sonra hemen telin açma/kapama düğmesine bir kez bas bırak (basılı tutma) bundan sonra teli görmesi gerekyor olmassa aynen olana kadar dene.
[/QUOTE]

- - - Eklendi - - -

yine olmadı ya nerde hata yapıyorum bn?

bygokhan

Üye
jaf ı eksiksiz ve anlatımına göre kurmalısın tekrar kaldır kur n97 de telefonu kapalı iken usb yi tak ama bilgisaya takmadan flashla ve usb yi 2 saniyede tak hemen bulur yükleme başlar dostum

jaf ı eksiksiz ve anlatımına göre kurmalısın tekrar kaldır kur n97 de telefonu kapalı iken usb yi tak ama bilgisaya takmadan flashla ve usb yi 2 saniyede tak hemen bulur yükleme başlar dostum
eywallah kardeşim bide öyle deneyeyim oluncaya kadar pes etmeyecem

ByKatre

Üye
5800 kamera flaş açılmıyor video tuşu geliyor