rambo usta resim değil video koymak lazım rambo bu durum yazı tipinden gibi me geliyor bu belleyle uyumlu beta 2deki yazı tipini atsana sorun düzeliyor mu bakayım bak sorun tam anlamıyla şu mesela ana ekranda "genel" e bastım profil değiştirmek için simdi genele basınca etkin profili düzenle genel sessiz gibi seçenekler çıktı simdi ben o sayfayı tutup aşağıya yukarıya kaydırdıgım zaman her satırın sağında beyaz bir iz aşağıya yukarıya hareket ediyor çok dikkatli bakmalısın telefonum 5230
ilk önce emegi geçen herkese tesekür ederim hakaten güzel çalısmalar yapıyorsunuz çalısmalarınızı begenere indiyorum ama bu son cıkardğnz sürümde cok hatalar var beta sürüm ünde tabikide olck hatalar ama mesela yazılar ve ikonlar parlak olsa çok güzel olurdu bence umarım hataları düzenlersniz bi önceki sürümün stil 5in ikon ve yazı parlaklğı cok hoştu bence gene onu yükledim telfona bide bu mesaj yazarken daha böle hızlı olma gbi bi özelik yokmu orjinal sürùmler gbi geç yazılıyor daha hzlı olsa bence güzel olurdu gene tesekürler başarılarınızın devamını diliyorum
Özür dilerim bu versiyonda T9 zaten hafıza kartındaki Predic klasörünü okuyor. Belle topbar için uygulanacak bir mod durumu değiştiriyor, T9'u yine telefon hafızasını okuyacak şekilde eski haline getiriyor. Ancak bu mod uygulanmadığı için sorun yok.
Senin telefonunu optimize etmen gerek.CFW'yi konudaki 'Yükleme' başlığı altındaki gibi kur.Telefon Şarjını düzene sok.Ardından Rambo_FT'nin Telefonu hızlandırmak için gereken 9 Altın Kural adlı konusunda dediklerini yap.Telefon hızlanır.Hesap makinesi vs. hızlı açmalı.
T.C.K de normal browserde sitedeki simileler dışındaki simileleri sadece 1 defa oynatıyordu(başa sarmıyordu) ama orjinal portta hiç bir sorun yok. Tck de neden oynatmıyor?
hocam benim bi sorunum var elimde bi 5230 var ama bu versiyonu kahretsin ki yükseltilemiyor ve sadece v11 de kaldı ben de bu cfw düzenlemesinden pek anlamam acaba v11 için bi düzenleme yapabilirsmisiniz?