Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

ram sıkıştığında hafıza kartımı ram olarak kullanıyor

Yok malesef bizlerde olmuyor.

Bundan malesef ki dediğin ŞŞŞŞŞ sorunu var. Bizde Ş yerine mesela Î, Â gibi simgeler çıkar. Fakat endişelenmene gerek yok, final sürümün yamalarına istediğiniz bütün yazı tiplerini belleye dönüştürüp koyacağım. N97 testerlerimiz kamera hakkında sorun rapor etmedi ancak yine de kamera dosyası tüm telefonlarda yanlış kullanıldı. Bunu Beta 2 ile çözeceğiz.

killer78

Üye
ben ŞŞŞŞ sorununu anlamadım rambo usta az aydınlatabilir misin acaba?

bygokhan

Üye

rambo n97 de msjlardaki yıldız a basında cıkan karakterlerin sayfaları bozuk sadece bu problem bile sayılmaz ama yukardaki arkadaşın dediği kamera felan yok bende calısıyor herşey cok güzel olmuş eline sağlık fakat senden istediğim real player için n8 deki codecleri gömmen işte o zaman gerçek bi cıgır olur cok teşekkür ederim. sinir oldugum sey bazı videolarda ses yada video kısmen oynatılamıyor diyorda ses cıkıyo ama video yok

killer78

Üye
rambo usta cfw yi simdi kurdum güzel olmuş ama bazı sıkıntılar var istersen anlatmaya başlayayım. 1. Usta yazı tipinden mi dir anlamadım ama mesela bir yerde seçeneklere bastığımda arkada beyaz izler çıkıyor sayfayı aşağıya yukarıya kaydırdığımda o beyazlıkda hareket ediyor daha önce cfwlerinde hiç böyle bir sorun yoktu. 2. Bluetooth bluetootswitchden geç acılıp kapanıyor hala bu sorunu anlamadım gitti şimdilik bu kadar sorun görürsem bildirecegim saygılar

- - - Eklendi - - -

benimle aynı sorunları yaşayan başka birileri var mi?

ByKatre

Üye
Usta t9 hafıza kartına alsak daha iyi olmaz mi

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Kodek gömemiyoruz malesef.

ben ŞŞŞŞ sorununu anlamadım rambo usta az aydınlatabilir misin acaba?

Belle'li CFW'ye farklı uyumsuz yazı tipi uygulayınca, belle simgeleri saçma karakterlere dönüşüyor.

Beyazlık sorununu anlamadım ekran görüntüsü koyarsan sevinirim. BT'un geç açılıp kapanması bir sorun değil.

Usta t9 hafıza kartına alsak daha iyi olmaz mi

Modlar çakışıyor malesef.

killer78

Üye
rambo usta resim değil video koymak lazım rambo bu durum yazı tipinden gibi me geliyor bu belleyle uyumlu beta 2deki yazı tipini atsana sorun düzeliyor mu bakayım bak sorun tam anlamıyla şu mesela ana ekranda "genel" e bastım profil değiştirmek için simdi genele basınca etkin profili düzenle genel sessiz gibi seçenekler çıktı simdi ben o sayfayı tutup aşağıya yukarıya kaydırdıgım zaman her satırın sağında beyaz bir iz aşağıya yukarıya hareket ediyor çok dikkatli bakmalısın telefonum 5230

ilk önce emegi geçen herkese tesekür ederim hakaten güzel çalısmalar yapıyorsunuz çalısmalarınızı begenere indiyorum ama bu son cıkardğnz sürümde cok hatalar var beta sürüm ünde tabikide olck hatalar ama mesela yazılar ve ikonlar parlak olsa çok güzel olurdu bence umarım hataları düzenlersniz bi önceki sürümün stil 5in ikon ve yazı parlaklğı cok hoştu bence gene onu yükledim telfona bide bu mesaj yazarken daha böle hızlı olma gbi bi özelik yokmu orjinal sürùmler gbi geç yazılıyor daha hzlı olsa bence güzel olurdu gene tesekürler başarılarınızın devamını diliyorum

killer78

Üye
rambo o izlerin sebebini buldum sanırım ekran parlaklığını düşürdükce o izler kayboluyor sanırım tck v1 finaldede düşüktü beta 2de varsayılan parlaklığı tck v1 finalle aynı seviyeye getirirsen hem bu iz sorunu ortadan kalkar hemde fazla parlaklık kullanıcının gözünü yormaz

- - - Eklendi - - -

pardon düşük ışık gözünü yormaz

Biri önerdi biri ses dosyasını verdi. Ses dosyalarına baktım hoşuma gidince sesleri ekledim yoksa öyle bir niyetim yoktu, sizler sayesinde oldu Adını unuttuğumuz da olsa MaxiCep üyelerine

O biri ben olmayayım?... Bi dahakine kendi adını iyi hatırla... biz adaşız

Akadaşlar 5800 da tv çıkışı çalışıyormu acaba?

valla denemdim aksesuar yok elimde