Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

7 sayfa karakter olmayacakmı? Binh24 ün son yaptığı cfw lerde var onun kullandığı fontu alıp tck ye entegre edemezmisiniz veya karakter kodlarını v2 nin fontuna atamazmısınız?

kardeş demişsin bi sonraki versiyon için istek belirtebilirsiniz ben cfwde topbar kullanmak istiyorum onuda ekleyebilirmisin

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
7 sayfa karakter olmayacakmı? Binh24 ün son yaptığı cfw lerde var onun kullandığı fontu alıp tck ye entegre edemezmisiniz veya karakter kodlarını v2 nin fontuna atamazmısınız?

Yazı tipi değil, r14 dosyası lazım 7 sayfa modunun O da yok.

Bu Cfw gerçekten çok iyi fakat bir sıkıntı var benım telefonda dokunmatk kalibrasyonu bozuldu istediğim yere tıklayamıyorum cfw ile ilgili sanırım .Teşekkürler

GLBenchmark için sağol Furkan abi.Birazdan testlere başlayacağım.

killer78

Üye
rambo müthiş bir cfw geliyor anlaşilan menüdeki keylockun simgesi isme dönüşecek mi?

- - - Eklendi - - -

resimler gerçekten müthiş helal olsun

fLuke!

Üye
Performans modlamaları bitti miYani betadan sonra

düz c6 portunda ram ortalama kaç mb oluyor?

killer78

Üye
bu arada keylock uygulaması cfwye gömülmüs sanırım?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

killer78

Üye
rambo abi ana ekrandaki rehber ikonu yerine menü ikonu koyabiliyor muyuz yoksa orda menü mü yazıyor

ByKatre

Üye
Usta şu chayanne ram politikasini uyarlayabilir miyiz 5800 olmuyo süper olur ya

realites

Üye
Selam öncelikle tebrikler çalışmalarınız için daha denemedim yeni gördüm yarın indirip kuracağım yanlız buna benzer bir cfw kurmuştum ben menü deki yazı yerine olan ikonlar yazı fontu yüklediğimde oradaki ikonlar bozuluyor du örneğin şöyle birşey oluyor ŞŞŞŞŞŞ umarım bunda da böyle sorun çıkmaz ikinci bir konu da ben n97 kullanıyorum bu tür c6 cfw leri yükleyince kamera yi açtığım zaman kameranın açılmaması 5800daki nokia media barının aşşagi inmesi benim sinirimi bozuyor umarım bu sorun da yoktur yapmış olduğunuz cfw de şimdiden cook teşekkürler yarını sabırsızlıkla bekliyorum kolay gelsin iyi çalışmalar...