tema efektleri nasıl bide sana zahmet mobilimde yamalarda ajanda rehber gibi uygulamaların açık kalmasıyla ilgili bir yama varmı bide iphone tuş kilidi mi var beta 1de şimdiden sagolasın
iph
Tema efektleri belle sen kullanmak istiyosun diye biliyorum.ajanda rehber açık kalmıyo ama önbellekte duruyo sanırım rehber iphone tuş kilidi var dostum
iph
Tema efektleri belle sen kullanmak istiyosun diye biliyorum.ajanda rehber açık kalmıyo ama önbellekte duruyo sanırım rehber iphone tuş kilidi var dostum
dostum telefonu flaşlamadan önce ilk olarak hard format mı atayım yoksa hafıza kartını mı biçimlendireyim bide telefonda symbian bellenin duvar kağıtlarıda var mı yoksa sadece ilk açılıştaki varsayılan duvar kağıdı mı var?
Artık Stil 5 yok. En yüksek performansı onunla alıyordu. Stil 2 kullanıyoruz ve içerisinde ikon modu var. Ayrıca uyguladığımız hız modları bazı hızlar için biraz RAM kullanıyorlar. Bu yüzden RAM biraz daha düşük. Bu bir sorun teşkil etmiyor.
Bir de ben RAM değerlerini biraz düşük olarak konuya girdim. Henüz test yapmadık, müsait bir zamanda RAM testinin gerçek sonuçlarını da konuya gireceğim.
Artık Stil 5 yok. En yüksek performansı onunla alıyordu. Stil 2 kullanıyoruz ve içerisinde ikon modu var. Ayrıca uyguladığımız hız modları bazı hızlar için biraz RAM kullanıyorlar. Bu yüzden RAM biraz daha düşük. Bu bir sorun teşkil etmiyor.
Bir de ben RAM değerlerini biraz düşük olarak konuya girdim. Henüz test yapmadık, müsait bir zamanda RAM testinin gerçek sonuçlarını da konuya gireceğim.
Biri önerdi biri ses dosyasını verdi. Ses dosyalarına baktım hoşuma gidince sesleri ekledim yoksa öyle bir niyetim yoktu, sizler sayesinde oldu Adını unuttuğumuz da olsa MaxiCep üyelerine