Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

fLuke!

Üye
tema efektleri nasıl bide sana zahmet mobilimde yamalarda ajanda rehber gibi uygulamaların açık kalmasıyla ilgili bir yama varmı bide iphone tuş kilidi mi var beta 1de şimdiden sagolasın
iph
Tema efektleri belle sen kullanmak istiyosun diye biliyorum.ajanda rehber açık kalmıyo ama önbellekte duruyo sanırım rehber iphone tuş kilidi var dostum

Ben son versiyonu bekleyeceğim.

- - - Eklendi - - -

Ram v1 e göre neden düşük?

killer78

Üye
iph
Tema efektleri belle sen kullanmak istiyosun diye biliyorum.ajanda rehber açık kalmıyo ama önbellekte duruyo sanırım rehber iphone tuş kilidi var dostum

çok teşekkür ederim :-) köyde olduğum için daha kurmak nasıp olmadı :-)

Yükledim adaş uçtu telefon.Tekrar hepinizin ellerine sağlık böyle bi CFW'yi symbian ailesine kazandırdığınız için.
rica ederiz

- - - Eklendi - - -

Ben son versiyonu bekleyeceğim.

- - - Eklendi - - -

Ram v1 e göre neden düşük?

Son versiyonu bekleyeceksen daha çok beklersin aylarrr gibi

Şimdi ram kaç gördün ? Özel format işlemini yaptın mı ? Ev ekranın nasıl boş mu ?

killer78

Üye
İlk mesajda yazılı dostum.

dostum telefonu flaşlamadan önce ilk olarak hard format mı atayım yoksa hafıza kartını mı biçimlendireyim bide telefonda symbian bellenin duvar kağıtlarıda var mı yoksa sadece ilk açılıştaki varsayılan duvar kağıdı mı var?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Konudaki ram bilgilerinde v1 /64mb v2 50mb larda bişeydi...

Artık Stil 5 yok. En yüksek performansı onunla alıyordu. Stil 2 kullanıyoruz ve içerisinde ikon modu var. Ayrıca uyguladığımız hız modları bazı hızlar için biraz RAM kullanıyorlar. Bu yüzden RAM biraz daha düşük. Bu bir sorun teşkil etmiyor.

Bir de ben RAM değerlerini biraz düşük olarak konuya girdim. Henüz test yapmadık, müsait bir zamanda RAM testinin gerçek sonuçlarını da konuya gireceğim.

Açılışta 'Hoşgeldiniz!' sesini yapmadınmı?

bygokhan

Üye
yükledim usta ellerinize saglık n97 classıc

Tepkiler: Silinen Üye 94869
Videonun başında kullanılan yazı tipi gta III ün videonun sonunda kullanılan yazı tipi gta sa nın doğrumu?

djediz

Üye
n97 mini bekliyoruz

killer78

Üye
cfwnin genel yazı tipi tck v1 ile aynı mı

bygokhan

Üye
n97classıc menu-internet-accel switch i acmaya calıstıgım da sistem hatası uyarısı aldım sadece görebildiğim bu ustalar

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Açılışta 'Hoşgeldiniz!' sesini yapmadınmı?

Yaptım

Videonun başında kullanılan yazı tipi gta III ün videonun sonunda kullanılan yazı tipi gta sa nın doğrumu?

Can Pehlivan öyle yapmış artık Güzel olmuş. Beta 2 ile kendim daha iyi bir video tasarlayacağım

- - - Eklendi - - -

cfwnin genel yazı tipi tck v1 ile aynı mı

Hayır, bu yazı tipi deneme amaçlı seçilmiş yazı tipidir. Asıl yazı tipi T.C.K v1'in Stil 2'sindeki yazı tipi olacaktır.

n97classıc menu-internet-accel switch i acmaya calıstıgım da sistem hatası uyarısı aldım sadece görebildiğim bu ustalar

Sorun raporu için teşekkürler. Not aldım.

Videoda kullandığım Grand Theft Auto'da kullanılan PRICEDOWN,DIPLOMA,RAGE ITALIC fontlarıydı.
Müzik Ice Cube-It Was A Good Day

- - - Eklendi - - -

Evet doğru.

- - - Eklendi - - -

Furkan abi Final Sürümü'müz için daha iyi bir video planlıyorum şimdiden.

- - - Eklendi - - -

Bildiğiniz BenchMark programı var mı?Araştırıyorum da şuan

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

GLBenchmark v1.1.7 s60v5 öneririm

- - - Eklendi - - -

Açılıştaki hoşgeldiniz sesi benim fikrim ilemi yaptın yoksa daha önceden aklında varmıydı?
Çorbada bizimde tuzumuz olduysa ne mutlu bana.

Biri önerdi biri ses dosyasını verdi. Ses dosyalarına baktım hoşuma gidince sesleri ekledim yoksa öyle bir niyetim yoktu, sizler sayesinde oldu Adını unuttuğumuz da olsa MaxiCep üyelerine