Stil 5 Ama Resimlerde 6 Sayfa Karakter Ortak Bölümünde verilmişti
Ayrıca Stil 5 için gösterilen performans bilgisi bende ne hikmetse olmadı. Boş bellek 49 mb Max.boş 58 Mb ve Sürekli çalışan 2 yada 3 uygulama gösteriyor herşey kapalı olmasına rağmen
Stil 5 Ama Resimlerde 6 Sayfa Karakter Ortak Bölümünde verilmişti
Ayrıca Stil 5 için gösterilen performans bilgisi bende ne hikmetse olmadı. Boş bellek 49 mb Max.boş 58 Mb ve Sürekli çalışan 2 yada 3 uygulama gösteriyor herşey kapalı olmasına rağmen
6 sayfa karakter hakkında yanlış yeri okumuşsun galiba. Stil 5 hakkında şunlar yazıyor:
Final SP1 - Stil 5 İçin Uygulanan Görsel Modlamalar:
- Mesaj yazarken 2 sayfa karakter desteği korundu.
- Nokia Sans S60 (orjinal) yazı tipi desteği eklendi.
- Menüdeki ikonların sıralanış düzeni: Yatayda 3x4 dikeyde 3x4
- Nokia C6v42 orjinal tema efektleri uygulandı.
- Nokia C6v42 (orjinal) sürüklemeli tuş kilidi ekranı uygulandı.
- Nokia C6v42 (orjinal) ikon pakedi uygulandı.
Not: RAM miktarı telefondan telefona değişiklik gösterir. Bu konudaki performans değerleri Nokia 5230 üzerinden alınmıştır. Nokia 5230, Symbian S60v5'in RAM konusunda en yüksek performanslı telefonudur. Bu yüzden değerler yüksek çıkmıştır.
Bir de ben deniyeyim stuff 'ı. Denedim. E ye kaydediyor.
- - - Eklendi - - -
Kardeş tuşlara basarken 7-8-8-3-3 sıralamasını takip et eğer hala olmuyorsa bu işte bi iş var demektir. İlla herkese güveneceğiz diye birşey yok. Burda herkesin alınmasınada gerek yok. Çok kişi gördük ekip olarak.
Bir de ben deniyeyim stuff 'ı. Denedim. E ye kaydediyor.
- - - Eklendi - - -
Kardeş tuşlara basarken 7-8-8-3-3 sıralamasını takip et eğer hala olmuyorsa bu işte bi iş var demektir. İlla herkese güveneceğiz diye birşey yok. Burda herkesin alınmasınada gerek yok. Çok kişi gördük ekip olarak.