Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

killer78

Üye
sorun var be sanane

---------- Eklendi @ 21:17:04 ---------- Yazıldı @ 21:16:11 ----------

hangi uygulamalar çalışıyo sende

killer78

Üye
uninstallkingin çalıştığına emin misin

pardon still 1 .d evet çalışıyo. Kardeş sen galiba flashlamayı yanlış yapıyosun .

---------- Eklendi @ 21:28:29 ---------- Yazıldı @ 21:26:47 ----------

⠘ 5800 stil1

ogzhnoTr

Üye
Flaşlmayı yanlış yapmasıyla alakası olurmuki acaba Ama o sadece sorun çıkarmaya çalışıyor. 10000 kişiden bi kaç kişi sorun buldu. Ama en çok bulanda killer78. Bir işler var bunda ama

semihh95

Üye
ne bırkacı ya bır kısı sadece..

killer78

Üye
kardeş stil 2 de çalımıyor bahsettiğim programlar ben cfw kötü diyomuyum sadece geliştirilmesine yardımcı olmak istiyorum stil 2 de çalışmıyor 1 de çalışıyorsa bilemem ayrıca 5230 kullanıyorum elfemsi 5800 değil

ogzhnoTr

Üye

O zaman bulduğun sorunları bir word belgesine kaydet ve v2 yapımlarına başlandığında rambo'ya yolla. Şimdi bir çözüm bulacaklarını sanıyorsan yanılıyorsun.

semihh95

Üye

yahu kıller stılden stıle degısecek bısı degıl stıllerde ufak gorsel tweakler var yalnız ne olur gelıstırılmesıne yardmcıda olma furkan ve anılında bole bısı ıstedıgını hatırlamuıyorumda zannetmıyorumda!

arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar ben 5800 stil 2 kullanıyorum süper uninstaling programı olsun diğer programlar olsun sorunsuz çalışıyor teşekürler

Tepkiler: M. tAHA

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet, CFW'lerde sorun olmadığı defalarca farklı farklı üyeler tarafından söylendi. Yeter artık.

ogzhnoTr

Üye
Evet orjinal senin için daha iyi olur.

TCK ekibi muthis olmus ellerinize saglik.kusura bakmayin 1 aydir geri donus yapamadim sizin cfw yi flashlarken teli yaktim galibaNeyse daha yeni servisden geldi.Benim tum cfwlerde karsilastigim sorun python yukledikten sonra yukleme iptal edince tel kasilio ve kitlenio bataryayi cikarmak lazim gelior.Basarilarinizin devami insallah

Avunyali

Üye
Bu İşte C5-03e Kodlanabilse Harika Olacak Ama Kodlanamıyor Nedenseee ... (

lgkg300

Üye
Tck'lı arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama 5800 da Nokia facebook telefona kuruluyor, bağlanmıyor bilginize. Hata veriyor.