Stil 3'ü 5800 için indirdim söylediklerinizi harfiyen yaptım. Çok memnunum gerek hız gerek görsellik çok güzel. Elleriniz dert görmesin emeğinize sağlık,çok çok teşekkür ederim.
Stil 3'ü 5800 için indirdim söylediklerinizi harfiyen yaptım. Çok memnunum gerek hız gerek görsellik çok güzel. Elleriniz dert görmesin emeğinize sağlık,çok çok teşekkür ederim.
tck grubu bir sorunum var. yamalardan ev ekranı arka planı şeffaflığını iptal etme modunu kullandım. telefon açıldığında seçeneklr yazısı eski yazı olan 'seçenek...' e döndü . bu da görselliği bozuyor. nasıl halledebilirim bu sorunu??
tck grubu bir sorunum var. yamalardan ev ekranı arka planı şeffaflığını iptal etme modunu kullandım. telefon açıldığında seçeneklr yazısı eski yazı olan 'seçenek...' e döndü . bu da görselliği bozuyor. nasıl halledebilirim bu sorunu??
Çok güzel bir çalısma ellerinize gözlerinize sağlık bı sorum olacaktı ev ekranı teması seçimi yapamıyacazmı ben yerını bulamadımda eskı rmde vardı.Eğer yoksa resourceye hangı dosyayı atmamız gerekır bır bılgılendırırmısınız şimdiden çok teşekkür ederim.
fakat ben bir kaç cfw denedim ve şimdi bazı atık programlar kaldı herhalde cihazdan bunları temizleyemedim
acaba bu programlar sizin cfw de de mi var
PhoneTorch
RomPatcher Plus
Auto Hang Up
Egg Clock
Energy Profiler
KhQa
KillMe
LightCtrl
MemCheck
MusicStopper
PocketLock
bunları bir türlü kaldıramıyorum ve gereksiz buluyorum?
birde [Kurulum] Kırmızı (No) Tuşuna Basınca Programlar Kapansın.sis çalışmıyor?
fakat ben bir kaç cfw denedim ve şimdi bazı atık programlar kaldı herhalde cihazdan bunları temizleyemedim
PhoneTorch
RomPatcher Plus
Auto Hang Up
Egg Clock
Energy Profiler
KhQa
KillMe
LightCtrl
MemCheck
MusicStopper
PocketLock
Kamerada çektiğim fotoyu bazen silerken kamera kullanılıyor hatası alıyorum. Bu sorunu çözen modu uygulamismiydiniz acaba nasıl çözebilirım bu sorunu yardımcı olursaniz sevinirim
Çok güzel bir çalısma ellerinize gözlerinize sağlık bı sorum olacaktı ev ekranı teması seçimi yapamıyacazmı ben yerını bulamadımda eskı rmde vardı.Eğer yoksa resourceye hangı dosyayı atmamız gerekır bır bılgılendırırmısınız şimdiden çok teşekkür ederim.
PhoneTorch
RomPatcher Plus
Auto Hang Up
Egg Clock
Energy Profiler
KhQa
KillMe
LightCtrl
MemCheck
MusicStopper
PocketLock
rambonun cfw'ye bunları gömeceğini sanmıyorum eğer ilk sayfaya bak cfwye eklenen programlar arasında bunlar yoksa telefona hard format hafıza kartını bicimlendır hic bi sorun kalmayacaktır
PhoneTorch
RomPatcher Plus
Auto Hang Up
Egg Clock
Energy Profiler
KhQa
KillMe
LightCtrl
MemCheck
MusicStopper
PocketLock
bi kaç sorun söylemek isterim keylock kurulmuyor(bahsettiğim easy keylock değil) ayrıca uninstallking uygulaması 2 saniye açılıyor sonra atıyor TTPODun patch dosyası kurulmuyor dahili bileşen hatası veriyor bunlara bi baksak iyi olur aslında