Hard format attım tamam görüntüle hafıza kartına geldi ama değiştiremiyorum görmüyor değiştirme menüsünde bir de tuş kilidi sensörle dönüyor demişsiniz dönmüyor ?
Hard format attım tamam görüntüle hafıza kartına geldi ama değiştiremiyorum görmüyor değiştirme menüsünde bir de tuş kilidi sensörle dönüyor demişsiniz dönmüyor ?
Still 2 yi kurdum çok teşekkür ederim emeğinize sağlık yalnız bir sorum olcak ;
1) LCG Xplorer yükleyin.
2) RomPatcher 3.1 yükleyin.
3) Ramblow yükleyin.
3) RomPatcher'i açıp içinden Open4All yamasını etkinleştirin.
4) Xplorer'ı açıp Menu > Tools > Configuration'a girip, ilk 4 kutucuğa işaret koyupBack'e basın. C:\Private\101f875a klasörünü silin.
5) Ev ekranında saat widgeti dışında tüm widgetleri kaldırın. Ev ekranındayken Seçenekler > İçeriği düzenle'ye bastıktan sonra yine Seçenekler > Sağ seçim tuşu'na basın ve uygulama olarak Ramblowuygulamasını seçin. Ev ekranına geri dönün ve Tamam'a basın.
6) Telefonu yeniden başlatın.
7) Telefon açıldıktan sonra Menü'ye girip Seçenekler > Çıkış deyin.
8) Ev ekranındayken sağ seçim tuşu olan Ramblow'a basın ve max. RAM değerlerinizi görün.
benm merak ettıgım mevzu ıse 10000ın cok ustunde kısı ındırmıks ama hala 3kısı sorun bulmaya calısıyor.
10bın kısı bulamadı memnun sız daha neyın pesındesınız?
Bu ekıpe sadece tesekkur etmek duser bır sorun varsa sızden kaynaklıdır adımları duzgunce tekrarlayın.
TesekkurlerT.C.K
Ev ekranına değil menüde normal bi uygulama gibi simgesinin olmasını istiyorm, önceden kullandığım bi cfwde vardı , mesela bu sp2de temalar simgesi menüde de var, ama diğer kısayollar bluetoth wlan vs yok, onların da bazılarının simgelerini menüye almanın bi yolu varmı onu merak ettim
Widgetzier diye bir program var o programla telefonunun masaüstüne bilgisayarda olduğu gibi uygulamaların ikonlarini koyabilirsın. Istediğin gibi de sıralayabilirsın
benm merak ettıgım mevzu ıse 10000ın cok ustunde kısı ındırmıks ama hala 3kısı sorun bulmaya calısıyor.
10bın kısı bulamadı memnun sız daha neyın pesındesınız?
Bu ekıpe sadece tesekkur etmek duser bır sorun varsa sızden kaynaklıdır adımları duzgunce tekrarlayın.
TesekkurlerT.C.K
Maksat sorun bulmak değil, tabii ki böyle bir çalışmayı yapanları taktır ediyoruz. Fakat gördüğümüz eksiklikleri söylüyoruz ki ileride değerlendirilsın diye. Çamur atmak değil. Tck ya sonsuz teşekkürler,
Maksat sorun bulmak değil, tabii ki böyle bir çalışmayı yapanları taktır ediyoruz. Fakat gördüğümüz eksiklikleri söylüyoruz ki ileride değerlendirilsın diye. Çamur atmak değil. Tck ya sonsuz teşekkürler,