DoomOcculta
Üye
Türkiye'nin 3/4'ü GS'yi destekledi bu akşam. Ben GS'yi hiç takip etmesemde destekliyorum
---------- Eklendi @ 23:13:39 ---------- Yazıldı @ 22:55:37 ----------
N97 Classic'in SP2'de bir sürü sorun çıkardığı görülünce bugün olaya ben ve DoomOcculta el attık. Saatlerimizi feda ederek bütün sorunları çözdük. Hayırlı olsun tüm N97 sahiplerine.
N97 Mini'de hazır.
Artık uploadlar yapılıyor. Ayın 15'ine kadar uploadlar tamamlanabilir ve yayınlanabilir.
Türkiye'nin 3/4'ü GS'yi destekledi bu akşam. Ben GS'yi hiç takip etmesemde destekliyorum
---------- Eklendi @ 23:13:39 ---------- Yazıldı @ 22:55:37 ----------
N97 Classic'in SP2'de bir sürü sorun çıkardığı görülünce bugün olaya ben ve DoomOcculta el attık. Saatlerimizi feda ederek bütün sorunları çözdük. Hayırlı olsun tüm N97 sahiplerine.
N97 Mini'de hazır.
Artık uploadlar yapılıyor. Ayın 15'ine kadar uploadlar tamamlanabilir ve yayınlanabilir.
abi dur bi soyliyeyim kapat tusuna basinca tuslar kilitlensin bide ev ekrani olmasin istemiyom gardasyandaki tus klidini acmaya yarayan assgi cekmeli tus da sus olsun bi ise yaramasin bilmeyenler kullanamasin telefonu
Usta o kadar ozellik soyledim tamam ciddiye almadiniz bari soyleyin kapat tusuna basinca veya basili tutunca tuslarin kilitlenmesi mumkun mu
Usta o kadar ozellik soyledim tamam ciddiye almadiniz bari soyleyin kapat tusuna basinca veya basili tutunca tuslarin kilitlenmesi mumkun mu
süpersinpeki tercihler nasıl açılıcak yada telefon nasıl kapanıcak
bu arada azönce fwyi kurdum cidden cok ii iş çıkarmişlar ben zamanında kendı yaptığım burdada paylaşmiştim sanırım onu kullanıyodum 1 yıl falan olmuştur versiyonunabakmadım ama muhtemel 50-55 arası bişidir baya eski yanı bu baya hizli geldi teşekkürler tekrardan
slm arkadaşlar n97 deki fm transmitter ve klavye sorunun kaynağını buldum. bu dosyadan kaynaklanıyor ancak ben bu dosyayı düzenlemey bilmediğim için ve sizin buna bakmanızı bir istedim StaticFeatures.dll
Ya cfw nin yazı tipi ile tema efektlerini daha çok belle benzeri yapsanız bide belle navibar eklerseniz çok güzel olur cfw gerçekten güzel.çok teşekkürler.
merak ettıgım bı sey var diyelım kı cfw fınalı sp2 yukledık mesaja gırınce aynı n8 dekı gıbı baloncuk ıcınde mesalasma olayı olacak mı. olsa cok ıyı olur. yada boylw bır yama olacak mı.
Bu özellik eskiden beri var: Mesajların içindeki Sohbetler uygulaması.
n97 fiziksel klavyesini aynı ofwdeki gibi sorunsuz hatasız kullanabilecekmiyiz, ve sanal klavyeyi swype kurarakmı kullanacağız, yardımcı oursanız sevinirimIlgin için teşekkürler bizde bu dosyadan kaynaklandığını biliyorduk. Ama merak etme sorunu aştık dün gece artık hem FM Transmitter hem sanal klavye hemde Fiziksel klavye sorunsuz çalışıyor.
Sadece V2 yi bekle birkaç güne kalmaz çıkar diye tahmin ediyorum
n97 fiziksel klavyesini aynı ofwdeki gibi sorunsuz hatasız kullanabilecekmiyiz, ve sanal klavyeyi swype kurarakmı kullanacağız, yardımcı oursanız sevinirim
Sanal klavye isteyen N97 sahipleri Swype kurmak zorunda malesef..
Eğer swype kurmam ama yinede Sanal klavye isteriz diyenler varsa oda yapılır ama FM Transmitter'ı çalıştıramazlar
Biz sorunsuz olması için çabalıyoruz..
Zaten Swype ve Swype Turkish Dictionary 2 si beraber kurulduğunda çok kullanışlı oluyor deneyenler bilir...
Sanal klavye isteyen N97 sahipleri Swype kurmak zorunda malesef..
Eğer swype kurmam ama yinede Sanal klavye isteriz diyenler varsa oda yapılır ama FM Transmitter'ı çalıştıramazlar
Biz sorunsuz olması için çabalıyoruz..
Zaten Swype ve Swype Turkish Dictionary 2 si beraber kurulduğunda çok kullanışlı oluyor deneyenler bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?