Eray, ekte verdiğmi dosyayı sys\bin içine atıp flaşladıktan sonra hem klavyenin bozulmadığına hem de FM transmitter'in çalışıp çalışmadığına bakabilir misin?
aynen diğer arkadaşların söylediği olursa tam süper olur birde ana tema anna olan güzel bir tema olursa daha iyi olur bir daha tema aramak zorunda kalmayız şimdiden teşekkürler :::
Açılış resmi Nokia Ovi + c6 temaları var (Light tema kullanıyorum. telefon beyaz olunca beyaz tema daha çok hoşuma gidiyor)
ve dokunmatık ekran titreşimi fix'i var. Birde Hassas ekran parlaklığında da düzelttim. ama Furkan v2 de zaten yapılması gerekeni layıkı ile yapmış v2 çıkana kadar bunu kullanabilirsin
Vallaha ekranı yan çevirince parmakları yetiştiricem diye canım çıktı 3 dk kullandım sonra t9 devam ulan bunu nasıl kullanıyorlar bileklerim ağrıdı 3 kelime yazıcam diye
türkçe c6 rm 612 içinden orjinal ecom-2-0.spi dosyasını çıkarıp bana verebilirmi birisi. ters mantık deniyelim birde. şayet olursa mini içinde olur.
Yani misal n97 mini için sanal klawye yapmak için n97 mini dosyalarını editliyoruz gene.
Ama burda c6 sistemine n97 mini dosyalarını uydurmaya çalılşıyoruz. O yüzden de olmuyor.
Hatta orjinal türkçe c6 rm612 içinden o 3 dosyayı ecom-2-0.spi , PtiKeymappings_612_34.dll , srsf_3_0.bin dosyalarını çıkarıp verebilirmi biri Deneme yapıcam.
Ben şuan ofw tabanli bi yazılım kullanıyorum t9 geliştirmek isterdim ama maalesef uymuyor en kısa zamanda tck kurucam o zaman yeni t9 sürümleri gelecek
türkçe c6 rm 612 içinden orjinal ecom-2-0.spi dosyasını çıkarıp bana verebilirmi birisi. ters mantık deniyelim birde. şayet olursa mini içinde olur.
Yani misal n97 mini için sanal klawye yapmak için n97 mini dosyalarını editliyoruz gene.
Ama burda c6 sistemine n97 mini dosyalarını uydurmaya çalılşıyoruz. O yüzden de olmuyor.
Hatta orjinal türkçe c6 rm612 içinden o 3 dosyayı ecom-2-0.spi , PtiKeymappings_612_34.dll , srsf_3_0.bin dosyalarını çıkarıp verebilirmi biri Deneme yapıcam.
Çok haklısın, C6'ya orjinal N97 dosyaları atıyoruz ondan çalışmıyor. C6-00'da da klavye var. E biz niye yırtınıyoruz ki Belki de çözüm burda, zekana hayran kaldım
Buyur istediğin dosyaları eke ekledim.
Dosyaları hazırlarken farkettim, Türkçe C6-00 içinde sadece PtiKeymappings_612_06.dll dosyası vardı Pti'lerden. Acaba, N97 klavye fix modlarında, 555_34 veya 612_34 yerine 612_06 yazıp, ecom-2-0.spi dosyasını da HEX editörle açıp en alttaki Pti bölümünüde ona göre düzenleyip kaydetsek sonuç ne olur? Hem Pesimist'te sorunun bu Pti'lerde olduğunu söylemişti.
ben erayın dün gece verdiği dosyanın içine orjinal n97 rofs2 dosaysından PtiKeymappings_505_34.dll dosyasını ekledim. iki tuş düzeldi. fm verici çalışmıyodu.