ertosun Üye semihh95' Alıntı: speedy.sh/F58bX/Mod-N97-Sanal-Klawye-QWERTY-3-S-ra-pesimist-61x.rar Genişletmek için tıkla ... Kardeş senin yazdığında sadece dosya ismi var link yok, dosya ekleyecen
semihh95' Alıntı: speedy.sh/F58bX/Mod-N97-Sanal-Klawye-QWERTY-3-S-ra-pesimist-61x.rar Genişletmek için tıkla ... Kardeş senin yazdığında sadece dosya ismi var link yok, dosya ekleyecen
semihh95 Üye war ya olmaz olurmu ---------- Eklendi @ 10:52:01 ---------- Yazıldı @ 10:50:02 ---------- yukarıdakı ındırın hemen yanına tıkla rofs2 ye edıtleyıp flashla
war ya olmaz olurmu ---------- Eklendi @ 10:52:01 ---------- Yazıldı @ 10:50:02 ---------- yukarıdakı ındırın hemen yanına tıkla rofs2 ye edıtleyıp flashla
ertosun Üye semihh95' Alıntı: yukarıda ındırın yanına tıkla ınıyor Genişletmek için tıkla ... iyice acemimi olduk ne, indirin yer nere speedy.sh/F58bX/Mod-N97-Sanal-Klawye-QWERTY-3-S-ra-pesimist-61x.rar bu tıklanmıyo
semihh95' Alıntı: yukarıda ındırın yanına tıkla ınıyor Genişletmek için tıkla ... iyice acemimi olduk ne, indirin yer nere speedy.sh/F58bX/Mod-N97-Sanal-Klawye-QWERTY-3-S-ra-pesimist-61x.rar bu tıklanmıyo
ertosun Üye semihh95' Alıntı: kopyala adres cubuguna yapıstır mobılım ben ya Genişletmek için tıkla ... Tamam kardeş dün az uyuyunca böyle olabiliyor. Jafda bi sorun onu halledip hemen deniyom
semihh95' Alıntı: kopyala adres cubuguna yapıstır mobılım ben ya Genişletmek için tıkla ... Tamam kardeş dün az uyuyunca böyle olabiliyor. Jafda bi sorun onu halledip hemen deniyom
semihh95 Üye umutluyuz bugun son artık mutlu sona ulasacaZ bununla hallolmaz ıse aksama kafayı kaldırmıyorum yabancı sıte dahıl tum cozuumlerı deneyecegım, yardımınıza basvurabılırım
umutluyuz bugun son artık mutlu sona ulasacaZ bununla hallolmaz ıse aksama kafayı kaldırmıyorum yabancı sıte dahıl tum cozuumlerı deneyecegım, yardımınıza basvurabılırım
M. tAHA Üye benim niye olmuyor ya ---------- Eklendi @ 11:27:32 ---------- Yazıldı @ 11:26:35 ---------- telefona format aattım e yı formatladım yınede omadı ya
benim niye olmuyor ya ---------- Eklendi @ 11:27:32 ---------- Yazıldı @ 11:26:35 ---------- telefona format aattım e yı formatladım yınede omadı ya
M. tAHA Üye semihh95' Alıntı: pesimıdt te mını var ona sor bı ozel mesaj at ona hemen cevap verıyor Genişletmek için tıkla ... evet bılıyorum. attım. cevap beklıyorum. neden olmuo anlamadım. n97 mını duzeltmesı n97 mını ye olmuyor
semihh95' Alıntı: pesimıdt te mını var ona sor bı ozel mesaj at ona hemen cevap verıyor Genişletmek için tıkla ... evet bılıyorum. attım. cevap beklıyorum. neden olmuo anlamadım. n97 mını duzeltmesı n97 mını ye olmuyor
ertosun Üye denedim. senin verdiğin linkdeki dosyaları aynen nfe de editledim. "k" harrfine uzun basınca "ş" çıkıyor "L" uzunca basınca "i" çıkıyor "." basınca "ö" çıkıyor. silmem gereken bişeyler varmıydı acaba
denedim. senin verdiğin linkdeki dosyaları aynen nfe de editledim. "k" harrfine uzun basınca "ş" çıkıyor "L" uzunca basınca "i" çıkıyor "." basınca "ö" çıkıyor. silmem gereken bişeyler varmıydı acaba
M. tAHA Üye ertosun' Alıntı: denedim. senin verdiğin linkdeki dosyaları aynen nfe de editledim. "k" harrfine uzun basınca "ş" çıkıyor "L" uzunca basınca "i" çıkıyor "." basınca "ö" çıkıyor. silmem gereken bişeyler varmıydı acaba Genişletmek için tıkla ... ustune uyguladıgın rofstakı Ptikeymappings*.dll yi sil ne varsa
ertosun' Alıntı: denedim. senin verdiğin linkdeki dosyaları aynen nfe de editledim. "k" harrfine uzun basınca "ş" çıkıyor "L" uzunca basınca "i" çıkıyor "." basınca "ö" çıkıyor. silmem gereken bişeyler varmıydı acaba Genişletmek için tıkla ... ustune uyguladıgın rofstakı Ptikeymappings*.dll yi sil ne varsa
ertosun Üye Ptikeymappings*.dll leri sildim diğer dosyaları attım bu sefer tel açılmıyor kendini resetliyor.
ertosun Üye senin dediğin gibi Ptikeymappings lerin hepsini sildim. semihin en son gönderdiği dosya içindekileri aynen nfe de rofs a attım.
senin dediğin gibi Ptikeymappings lerin hepsini sildim. semihin en son gönderdiği dosya içindekileri aynen nfe de rofs a attım.