Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
----------Eklendi @ 21:39:01 ---------- Yazıldı @ 21:18:55 ----------
evetttt rambo gecen bıze duzelttım dıger verdıgın mod var dı ya
sımdı sadece onu uygulayıp flash attım
ev ekranında ıken secenekler ıcerık duzenlede muzık caları sec sonra tamam a bas
muzuk calar wıdgetı tıkla tıkla tıkla tepkı yok
yanı bişeyi yaparken dıger bı tarafı bozdu o mod
ve ben o moda guvendım
2 gunden beri uykusuzca sorunu duzeltmeye calıstım olmadı
meger ise o senın verdıgın mod işleri bozuyomuş
tam fw yüzde 75 i bitmişti
şimdi yuzde 25 e düştü
onu duzeltırmısın ve kendı teleofnunda denersen çok iyi olur abi
yuzde 75 ı bıtmıs olan rofs alrı bılerık sıldım veee
ben ne bıleyım senın verdıgın modun öyle bişi yapcagınıayrıca bildirimler widgetinide yıne aynı mod çalışmasına izin vermıyo bence
6 adet kısayol mu bozuyor tam anlamadım :S Bildirimler widgetinde bir hata var sanırım. Bende Rofs2'ye sıfırdan mod uygulamaya başladığım için henüz bahsettiğin aşamalara gelemedim. Dediğin sorunlarla karşılaşırsam çözümünü bulduğumda bilgilendireceğim sizleri.
----------Eklendi @ 14:22:46 ---------- Yazıldı @ 14:18:43 ----------
MobileNC arkadaşımız Tester Modder'likten çıkmıştır.
Bozacağını tahmin etmiştim. pitbull16'ya söyle o da bahsettiğin modu kullanmasın. 5230'dan elde etmiştim. Şimdi yeni bir mod daha veriyorum. Onun içindeki "Starter Ayarları By Rambo_FT [C6v41 Özel]" modunu yine kullanma.
Bu modu kendin oluşturmalısın. Şöyle: Orjinal V60 fwsinin Rofs2'sini (bunda starter dosyaları yoksa Core dosyasını) NFE ile aç ve arama satırına starter* yaz ve arat. Çıkan 4 starter dosyasını kopyala ve masaüstüne yapıştır. Ardından şuan yaptığın CFW nin Rofs2'sini NFE ile aç. Resource klasörünü aç. Resource klasörü içine bu starter dosyalarını sürükle-bırak. Böylece sorununu halletmiş olacaksın. Ayrıca bu starter dosyalarını pitbull16'ya vermeyi unutma.
ovi mağazayı mı entegre ettin?
CFW deki hataları ancak kendin bulabilirsin. Yani şöyle yapabilirsin; tekrar orjinal C6v41 portunun Rofs2'sine sadece sistem modlarını sırayla uygula telefona flashla. Her flashta hata aldığın kısıma bakarsın. Mesela 1 sistem modu uygula ovi mağazayı aç. Sorun çıkmazsa diğer sistem modlarından birini uygula rofs2ye ve flashla tekrar ovi mağazaya gir. Hatayı bulduğun zaman hangi modun bozduğunu bana bildirirsen birşeyler yapabilirim. Son olarak hata veren modu şuan düzenlediğin cfw deki Rofs2'den çıkarmak için, modun içerdiği dosyaları, orjinal C6v41 portundaki rofs2'den çekip şuanki cfw'ne at. Böylece ovi mağazanın hatasını giderirsin. Bu yöntemi hata aldığın her mod için kullanabilirsin.
İşte bu CFW de en sevmediğim modları uygularken değil uyguladıktan sonra hataların çıkmasıdır. Yoksa ben daha geçen hafta CFW yi bitirmiştim.
5230 uma gecen hafta photon c6-05 ing. kurdum. Program yuklerken operamini nin yeni versiyonu cikmis onu yukledm. 1 haftadir yogun kullanmama ragmen hic operadan atmadi. Bunun cfwle mi alakasi var operayla mi?
Yeni cfwde de olursa fena olmaz
bazi sitelerde daha iyi opera. Eksisozluk vs. O yuzden kendi tarayicisi ne kadar iyi olursa olsun opera kurmak lazim
anil mobilim bi sorun yk kblsz nete bglndm gyt ii we hzli
tmm bekliyomevet dostum opera kötü degil ama girdigin sitede fazla resim yoksa guzel oluyo opera diger türlü çok can yakıyorbiz elimizden geleni yapacagız bu tip konularda tabi belli olmuyor bu işler
----------Eklendi @ 18:43:40 ---------- Yazıldı @ 18:42:43 ----------
tamamdır
----------Eklendi @ 18:56:21 ---------- Yazıldı @ 18:43:40 ----------
rambo 2 moddan şupheleniyom ya fota satırı kaldırma modu yada java yada rompatcher ovi store u bozuyo bende daha denemedim ama tahmın ediyom cunku uyguladıgım sistem modları cok buyuk modlar degildi çogu ayar dosyası idi 10202be9 üzerinden yapılmıştı en iyi ümit üzerinde bir test yaptırayım liste cıkarayım bakalım hangisi ben yeterince test yaptım sıra ümitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?